25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το Ares Design Panther αποκτά “ψεύτικο” χειροκίνητο κιβώτιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ares Design παρουσίασε μια νέα έκδοση του Panther, του μοντέλου που βασίζεται στο αλουμινένιο και carbon πλαίσιο της Lamborghini Huracan και σχεδιαστικά αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή της DeTomaso Pantera.

Το αυτοκίνητο αποκτά πλέον ένα νέο “ψεύτικο” ρομποτικό χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων που λειτουργεί όπως ένα σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά με ένα πιο παραδοσιακό μοτίβο σε σχήμα H. Αυτό κάνει το κιβώτιο ταχυτήτων να δημιουργεί την αίσθηση ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων καθώς οι ενεργοποιητές λειτουργούν παράλληλα με τα paddles στο τιμόνι.

Μια άλλα σημαντική αναβάθμιση είναι η νέα εξάτμιση με τρία προγράμματα λειτουργίας: Corsa, Strada και Pista, ενώ υπάρχουν και νέες ζάντες 21″. Το αυτοκίνητο παίρνει κίνηση από τον V10 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα της Huracan που αποδίδει 650 άλογα στις 8.250 σ.α.λ και 600 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ.

Η εταιρία θα κατασκευάσει 21 Panther με κόστος 334.900 ευρώ το ένα. Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, ούτε το κόστος της Huracan που θα μετατραπεί σε Panther.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό