16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το AppleCare+ για το νέο 16-Inch MacBook Pro κοστίζει 399$

Ειδήσεις Ελλάδα

Το AppleCare+ για το νέο MacBook Pro 16 ιντσών κοστίζει 399$, δηλαδή 20$ περισσότερο από το AppleCare για το μοντέλο 16 ιντσών προηγούμενης γενιάς. Αντιστοίχως, το AppleCare+ για το MacBook Pro 14 ιντσών κοστίζει 279$, βλέποντας μια αύξηση 10 δολαρίων σε σχέση με το κόστος του AppleCare+ για το Intel 13 ιντσών προηγούμενης γενιάς.

Όσοι αγοράσουν ένα από τα νέα μοντέλα M1 Pro ή M1 Max MacBook Pro να σκεφτούν διπλά να προμηθευτούν το AppleCare+, όχι μόνο λόγω της υψηλής τιμής, αλλά και γιατί πρόκειται για την πρώτη γενιά νέου σχεδιασμού, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να εμφανίσει προβλήματα.

Το AppleCare+ επεκτείνει την κάλυψη επισκευής και υποστήριξης για MacBook Pro στα τρία χρόνια, μαζί με προστασία από δύο περιστατικά τυχαίας ζημιάς κάθε 12μηνο. Για τις τυχαίες ζημιές πληρώνεται ένα ποσό, ωστόσο, για ζητήματα κατασκευής, η Apple θα καλύψει τις επισκευές χωρίς κόστος.

Η τιμή του AppleCare είναι 279$/399$ για τα νέα Mac, όμως υπάρχουν και διαθέσιμες ανανεώσιμες ετήσιες πληρωμές στα 150$ για το μηχάνημα των 16 ιντσών ή 100$ για των 14 ιντσών, οι οποίες θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμες μέχρι να ακυρωθούν. Η Apple επιτρέπει επίσης στους πελάτες της Apple Card πληρώνουν για το AppleCare+ σε μηνιαίες δόσεις.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πόσο θα κοστίσει η επισκευή ενός MacBook Pro 14 ιντσών ή 16 ιντσών εκτός εγγύησης και χωρίς AppleCare+. Το AppleCare‌+ μπορεί να αγοραστεί κατά την αγορά ενός νέου MacBook Pro ή εντός 60 ημερών από την αγορά του.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό