35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Το Apple iPhone 16 Pro θα είναι ένα Leica smartphone – Κυκλοφόρησε η εφαρμογή κάμερας Leica Lux

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Leica κυκλοφόρησε την εφαρμογή κάμερας Leica Lux για το Apple iPhone πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, η εφαρμογή δεν αναπτύχθηκε από τη Leica, αλλά από την Fjorden. Η εταιρεία είναι γνωστή κυρίως για τις λαβές της κάμερας για το iPhone και εξαγοράστηκε από τη Leica τον Δεκέμβριο του 2023.

Μετά την ανάπτυξη της εφαρμογής Lux, το επόμενο προϊόν βρίσκεται ήδη στην αρχή, όπως επιβεβαιώνει ο ιδρυτής της εταιρείας Victor Henning στη δική του κοινότητα φόρουμ ότι ήδη αναπτύσσονται θήκες για τη σειρά iPhone 16.

Οι θήκες Fjorden δεν χρησιμεύουν μόνο για την προστασία του smartphone, αλλά κυρίως ως προσαρμογέα για το Fjorden Grip, μια λαβή κάμερας σχεδιασμένη να βελτιώνει την εργονομία και να προσθέτει επιπλέον κουμπιά στο iPhone.

Αυτά περιλαμβάνουν ένα αποκλειστικό κλείστρο της κάμερας που μπορεί να διακρίνει μεταξύ ελαφριάς και σταθερής πίεσης, χειριστήριο ζουμ, περιστροφικό τροχό για την προσαρμογή των ρυθμίσεων της κάμερας και προγραμματιζόμενο κουμπί Fn. Η χειρολαβή είναι προς το παρόν συμβατή μόνο με τη σχετική εφαρμογή Fjorden, αλλά θα είναι συμβατή και με τη Leica Lux στο μέλλον.

Ενώ η λαβή υποστηρίζει ήδη μια επίσημη εφαρμογή κάμερας Leica, θα συνεχίσει να πωλείται με την επωνυμία Fjorden προς το παρόν. Ωστόσο, ο ιδρυτής της εταιρείας υπαινίσσεται ότι μια λαβή κάμερας Fjorden δεύτερης γενιάς μπορεί να κυκλοφορήσει τους επόμενους 12 έως 18 μήνες και μπορεί να διατεθεί στην αγορά με το λογότυπο της Leica, αλλά η Fjorden δεν επιτρέπεται ακόμη να επιβεβαιώσει επίσημα περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό