22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Alpine Ravage είναι ένα μοναδικό A110, εμπνευσμένο από το Group B

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Alpine έχει πλούσια ιστορία στους αγώνες rally, με το παλιό A110 να έχει πάρει την νίκη στο πρώτο ράλι του Μόντε Κάρλο το 1971, ενώ και το σύγχρονο μοντέλο τρέχει σε αγώνες, στην κατηγορία R-GT από το 2019.
Σήμερα, η εταιρεία μηχανικών Ravage δημιούργησε μια ειδική και μοναδική έκδοση του γαλλικού σπορ μοντέλου, εμπνευσμένη από το Group B, διοχετεύοντας σε αυτήν την αξιοζήλευτη κληρονομιά των αγώνων rally.

To όνομα του Alpine Ravage και βασίζεται στο A110 Premiere Edition, με το project να είναι το πνευματικό τέκνο του ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, η Ravage επιβεβαίωσε ότι αν υπάρχει αρκετή ζήτηση, θα εξετάσει το ενδεχόμενο να βγάλει σε περιορισμένη παραγωγή μερικά αυτοκίνητα για τους πελάτες της.
Όπως μπορείς να δεις, το αυτοκίνητο διαθέτει ένα διαφορετικό πίσω μέρος, καθώς ολόκληρο το αυτοκίνητο είναι φαρδύτερο. Δεδομένου ότι οι τροποποιήσεις έχουν γίνει αρκετά διακριτικά, το επιπλέον πλάτος δεν είναι άμεσα αντιληπτό.
Η εταιρία ήταν πολύ προσεκτική στην επιλογή των υλικών για το widebody και ως αποτέλεσμα το βάρος δεν έχει έχει αυξηθεί, καθώς το Ravage χρησιμοποιεί κυρίως carbon και αλουμίνιο. Στο εμπρός μέρος, ξεχωρίζουν τα κίτρινα φωτιστικά σώματα, καθώς και οι προβολείς στα άκρα του νέου προφυλακτήρα.

Ακόμα, και οι τροχοί είναι πολύ ξεχωριστοί, όντας σφυρήλατοι και θυμίζουν τους Gotti, χαρίζοντας στο αυτοκίνητο μια retro εμφάνιση χωρίς να είναι υπερβολική. Τέλος, η γαλλική σημαία πάνω από το σκούρο μπλε σώμα, χαρίζει την δικιά της αισθητική στο μοντέλο.
Μηχανικά, δεν υπάρχουν αλλαγές, με το Alpine Ravage να κινείται από τον 1.800άρη turbo κινητήρα, απόδοσης 252 ίππων και 320 Nm ροπής, αλλά η Ravage αναφέρει ότι εύκολα μπορεί να τον κάνει να αποδίδει 315 άλογα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό