28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

«Το 42% των επενδύσεων είναι real estate όχι στον πρωτογενή τομέα»

Ειδήσεις Ελλάδα

 Τον συνεταιρισμό «Νέος Αλιάκμων» στην Ημαθία επισκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης .

«Η αποτυχία της σημερινής κυβέρνησης πιστοποιείται τόσο από το γεγονός ότι τέθηκε υπό ευρωπαϊκή εποπτεία ο ΟΠΕΚΕΠΕ  όσο και από τις καταγγελίες του τελευταίου προέδρου της “ΕΛΓΟ Δήμητρα”. Ο ΕΛΓΑ  υπόσχεται αποζημιώσεις, που όμως αδυνατεί να δώσει άμεσα με αποτέλεσμα οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης -που πια είναι πολλαπλάσιες- να υπονομεύουν τον σχεδιασμό των αγροτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των τελευταίων ημερών, το κεράσι» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης και χαρακτήρισε τυπικό τον διάλογο που διεξάγει η κυβέρνηση για την αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Νίκος Ανδρουλάκης / Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ

«Πρέπει να μιλήσουμε επί της ουσίας για την κλιματική αλλαγη, τι θα αποζημιώνουμε, πως και από που θα εξευρεθούν οι πόροι ώστε να ενισχύσουμε τους κατοίκους της περιφέρειας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Το 42% των άμεσων ξένων επενδύσεων είναι σε real estate. Θέλουν κάποιοι golden visa; Ας επενδύσουν στον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση. Δεν μπορεί να ξεπουλάμε την εθνική μας περιουσία και αυτό να το διαφημίζουν ανάπτυξη» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αποδομώντας το μοντέλο ανάπτυξης της κυβέρνησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό