19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το 30λεπτο workout της JLo που θα μεταμορφώσει το σώμα σας

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, 13:30

Μπορεί η Jennifer Lopez να έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της showbiz, αλλά για να το διατηρήσει γυμνάζεται πολύ σκληρά ενώ προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της.

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, δηλαδή τη γυμναστική, τώρα μπορείς και εσύ να δοκιμάσεις το πρόγραμμα που ακολουθεί η Jennifer Lopez και να αναδείξεις ακόμα περισσότερο το σώμα σου.

Πρόσφατα, ο γυμναστής της, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει ποιες ασκήσεις κάνει η Λατίνα σταρ. Το πρόγραμμα είναι ένας συνδυασμός χορού και αεροβικής, μαζί με κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης για τους μυς. Χωρίζεται σε 4 ενότητες και εκτελείται με κυκλική μορφή.

Η πρώτη περιλαμβάνει ασκήσεις για τα πόδια και τους γλουτούς, η δεύτερη έχει ασκήσεις με βάση τη σανίδα, που γυμνάζουν τους κοιλιακούς, αλλά και όλο το σώμα, η τρίτη ενότητα έχει ασκήσεις για τον κορμό και η τέταρτη περιλαμβάνει πλειομετρικές ασκήσεις, που παράλληλα αυξάνουν τους παλμούς της καρδιάς.

Τα μόνα που θα χρειαστείς για να εκτελέσεις το πρόγραμμα, είναι ένα ζευγάρι βαράκια και δυο sliders ή εναλλακτικά δυο μικρές πετσέτες.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό