20.2 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Το 2025 στην Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η AITO, μια κορυφαία μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων από την Κίνα, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή αποστολή με την αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», η οποία ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης.

Τα τρία μοντέλα που συμμετείχαν στην αποστολή, το AITO 9, το AITO 7 και το AITO 5, επέδειξαν την αξιοπιστία τους και τις δυνατότητές τους σε διαφορετικά οδικά και κλιματικά περιβάλλοντα.

Η αποστολή κατέληξε στο Παρίσι, όπου η AITO παρουσίασε την κορυφαία γκάμα προϊόντων της στην 90ή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού στις 14 Οκτωβρίου. Στην παρουσίαση, με τίτλο «Η υψηλή νοημοσύνη επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια», το κεντρικό σημείο ήταν το AITO 9, το οποίο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αποστολή, επιδεικνύοντας τις ικανότητές του σε δύσκολες συνθήκες.

Η επιτυχία του ταξιδιού ενίσχυσε την εμπιστοσύνη στην τεχνολογία των οχημάτων της AITO, τα οποία ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά σε μακρινές διαδρομές, ακραίες θερμοκρασίες και περιορισμένες υποδομές φόρτισης.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα που ανέδειξε η αποστολή ήταν η τεχνολογία range-extender της AITO, η οποία επιτρέπει στα οχήματα να διατηρούν την αυτονομία τους ακόμα και σε περιοχές με περιορισμένες υποδομές φόρτισης. Η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει τη δυνατότητα συνεχούς οδήγησης σε απομακρυσμένες περιοχές, χωρίς να ανησυχεί ο οδηγός για την εύρεση σημείων φόρτισης, ενώ προσφέρει την εμπειρία ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος.

Η ασφάλεια ήταν επίσης κορυφαία προτεραιότητα κατά τη διάρκεια της αποστολής. Τα μοντέλα της AITO είναι εξοπλισμένα με προηγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως πλαίσιο με στιβαρή δομή, πενταπλή μόνωση μπαταρίας και περισσότερα από 20 συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, εξασφαλίζοντας προστασία για τους επιβάτες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τα μοντέλα της AITO ιδιαίτερα ασφαλή, προσφέροντας παράλληλα μια άνετη και σίγουρη οδηγική εμπειρία.

Τα τρία SUV που συμμετείχαν στην αποστολή, το AITO 9, το AITO 7 και το AITO 5, αντιπροσωπεύουν την αιχμή της τεχνολογίας και της πολυτέλειας στα εξηλεκτρισμένα οχήματα της AITO.

Το AITO 9, η ναυαρχίδα της εταιρείας, ξεχώρισε για την εξαιρετική του ανθεκτικότητα σε ακραίες συνθήκες, όπως υψηλά βουνά και ερήμους. Με πάνω από 140.000 πωλήσεις μέσα σε εννέα μήνες, το μοντέλο αυτό κέρδισε την 3η θέση σε πωλήσεις μεταξύ των πολυτελών μοντέλων άνω των 60.000 ευρώ στην κινεζική αγορά.

Το AITO 7 είναι ένα μεγάλο SUV με εκτεταμένη αυτονομία, σχεδιασμένο για οικογενειακά ταξίδια, προσφέροντας εξαιρετική άνεση και ασφάλεια. Τα καθίσματα «μηδενικής βαρύτητας» με λειτουργία μασάζ, καθώς και οι 8 αερόσακοι και η μόνωση 5 στρωμάτων, το καθιστούν ιδανικό για μακρινές διαδρομές με απόλυτη ασφάλεια.

Το AITO 5 είναι ένα σπορ SUV μεσαίου μεγέθους, με δυναμικό σχεδιασμό και κορυφαίες επιδόσεις. Με επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 5 δευτερόλεπτα, το AITO 5 προσφέρει συναρπαστική οδήγηση, ενώ παράλληλα διατηρεί την άνεση και την ασφάλεια που απαιτείται για μακρινά ταξίδια.

Προηγμένη πλατφόρμα MF και μέθοδοι παραγωγής

Όλα τα μοντέλα της AITO βασίζονται στην πλατφόρμα MF, η οποία προσφέρει μια ευέλικτη βάση για διαφορετικά συστήματα κίνησης: αμιγώς ηλεκτρικό, range-extender και υβριδικό. Η πλατφόρμα αυτή εξασφαλίζει υψηλή αποδοτικότητα, ασφάλεια και προσαρμόζεται σε διαφορετικά οδηγικά σενάρια, κάνοντάς την ιδανική για οχήματα νέας ενέργειας.

Η παραγωγή των οχημάτων της AITO γίνεται σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο εργοστάσιο με πάνω από 3.000 ρομπότ, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα και απόδοση. Το Super Factory της AITO αποτελεί πρότυπο στην αυτοκινητοβιομηχανία, συνδυάζοντας την ευφυΐα και την αυτοματοποίηση στις παραγωγικές διαδικασίες.

Επόμενα βήματα

Η AITO συνεχίζει να καινοτομεί στον χώρο των ηλεκτρικών οχημάτων, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της πολυτέλειας μέσω της τεχνολογίας. Ως μέλος του ομίλου SERES, ο οποίος στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από το Spanos Group, η AITO ετοιμάζεται να εισέλθει στην ελληνική αγορά το 2025.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό