16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το 2.70 του Ρονάλντο και οι τελικές της Σερβίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Πορτογαλία – Γκάνα και Βραζιλία – Σερβία για την πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα παιχνίδια του έβδομου και του όγδοου γκρουπ.

Στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Γκάνα (18:00 ANT1, Live από το SPORT24) όλα τα φώτα θα πέσουν ασφαλώς στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος από την Τρίτη (22/11) είναι και επίσημα ελεύθερος, κάτι που γνωστοποίησε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σχετική ανακοίνωση.

Ο Ρονάλντο σε συνέντευξη, που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν, πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, εξαπέλυσε ευθείες βολές στο σύλλογο και τον Έρικ Τεν Χαγ, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του. Όπως αναμενόταν, η Γιουνάιτεντ αντέδρασε βάζοντας τέλος στη συνεργασία της με τον 37χρονο Πορτογάλο.

Όλο αυτό το σίριαλ και το γεγονός ότι ο Κριστιάνο ένιωσε ανεπιθύμητος στο Μάντσεστερ είναι σίγουρο ότι τον έχουν πεισμώσει. Οι περισσότεροι ήδη έχουν κάνει εικόνα τον πανηγυρισμό του σε περίπτωση που σκοράρει κόντρα στην Γκάνα.

Λογικά, το anytime του αναμένεται να εξελιχθεί σε public bet, δεδομένου ότι ο Ρονάλντο θα… σκυλιάσει να αποδείξει ότι δεν έχει ακόμη ξοφλήσει ποδοσφαιρικά. Ούτως ή άλλως, μιλάμε για τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών, ο οποίος στην Πορτογαλία, έχει γύρω του ένα σπουδαίο υποστηρικτικό σύνολο (Λεάο, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες).

Επίσης, ας έχουμε υπόψιν μας ότι και στο φετινό Μουντιάλ τα πέναλτι δίνονται με πολύ μεγάλη ευκολία, λόγω φυσικά και της ύπαρξης των Video Assistant Referees, που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Ο Ρονάλντο προφανώς και θα αναλάβει την εκτέλεση αν η Πορτογαλία κερδίσει πέναλτι κόντρα στην Γκάνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

23 Νοεμβρίου 2022 18:29

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Κριστιάνο προσφέρεται σε τιμές λίγο πάνω από το 2.00. Με το σχετικό ρίσκο μπορούμε να ζητήσουμε ακριβώς ένα γκολ από τον ηγέτη των Πορτογάλων στο 2.70. Και αυτό διότι η Γκάνα, λογικά δεν θα πέσει αμαχητί, αφού στην αποστολή της έχουν συμπεριληφθεί ουκ ολίγοι παίκτες, που αγωνίζονται σε καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Οπως για παράδειγμα οι αμυντικοί Αμάρτεϊ (Λέστερ), Σαλισού (Σαουθάμπτον), Λάμπτεϊ (Μπράιτον), οι χαφ Πάρτεϊ (Αρσεναλ), Κούντους (Αγιαξ) και οι επιθετικοί Κίερεχ (Φράιμπουργκ), Τζόρνταν Αγιού (Κρίσταλ Πάλας) και Ινιάκι Γουίλιαμς (Αθλέτικ Μπιλμπάο).

Το πρόγραμμα την Πέμπτη κλείνει με την αναμέτρηση της Βραζιλίας κόντρα στη Σερβία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Ισως πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, αφού θα δούμε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου κόντρα σε έναν επικίνδυνο και ποιοτικό αντίπαλο.

Η Σερβία του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς δεν είναι ομάδα που θα παίξει με σκοπιμότητα και θα κλειστεί. Άλλωστε, έχοντας στις τάξεις της ποδοσφαιριστές όπως ο Κόστιτς, ο Τάντιτς, ο Μίτροβιτς, ο Βλάχοβιτς και ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αποκλείεται να περιοριστεί μόνο σε παθητικό ρόλο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

23 Νοεμβρίου 2022 18:39

Είναι χαρακτηριστικό, πως στο τελευταίο Nations League με Νορβηγία, Σουηδία και Σλοβενία, η Σερβία είχε διψήφιο αριθμό τελικών σε πέντε από τα συνολικά έξι ματς του ομίλου, τον οποίο μάλιστα κέρδισε. Επίσης, διψήφιο αριθμό τελικών έγραψε και στα δύο παιχνίδια με την Πορτογαλία στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ.

Σε τιμές διπλασιασμού το Over 8,5 τελικές των Σέρβων κόντρα στη Βραζιλία. Υπενθυμίζεται, ότι πριν τέσσερα χρόνια, στο Μουντιάλ της Ρωσίας, οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά στον όμιλο και η Σελεσία είχε κερδίσει τότε με 2-0. Παρά την ήττα, η Σερβία είχε δέκα τελικές με εκφραστές τους Μίτροβιτς, Τάντιτς, Κόστιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Μάτιτς. Από αυτούς τους πέντε, μόνο ο άσος της Ρόμα δεν αγωνίζεται πλέον στην εθνική.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Πορτογαλία – Γκάνα: Ρονάλντο ακριβώς ένα γκολ (απόδοση 2.70), 18:00
Βραζιλία – Σερβία: Σερβία Over 8,5 τελικές (απόδοση 2.00), 21:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό