27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το 10K Shots – The Shooting Camp σε βοηθά να ανεβάσεις το παιχνίδι σου σε διαφορετικό επίπεδο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 10K Shots – The Shooting Camp σε βοηθά να ανεβάσεις το παιχνίδι σου σε διαφορετικό επίπεδο. Απευθύνεται σε ηλικίες 13 έως 19 ετών και εστιάζει στη σημασία των θεμελιωδών αρχών για να γίνει κάποιος καλός και σταθερός σουτέρ.

Το 10K Shots – The Shooting Camp σε βοηθά να αναπτύξεις και να ενισχύσεις τις δεξιότητές σου στο άθλημα του μπάσκετ. Διοργανώνεται από καταξιωμένους προπονητές και εστιάζει στην σημασία των θεμελιωδών αρχών για να γίνει κάποιος καλός και σταθερός σουτέρ. Απευθύνεται σε ηλικίες 13 έως 19 ετών.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

“Αγαπάς το μπάσκετ; Θέλεις να αναπτύξεις και να ενισχύσεις τις δεξιότητες που θα σου επιτρέψουν να διαπρέψεις στο παιχνίδι που αγαπάς; Θέλεις να μάθεις τεχνικές προπόνησης του σουτ και ενδυνάμωσης που θα σε βοηθήσουν να ανεβάσεις το παιχνίδι σου σε διαφορετικό επίπεδο;

Αν επιθυμείς όλα αυτά, τότε το 10K Shots – The Shooting Camp είναι το κατάλληλο μέρος για σένα αυτό το καλοκαίρι. Διοργανώνεται από καταξιωμένους επαγγελματίες προπονητές μπάσκετ και ενδυνάμωσης, και αποτελεί ένα μοναδικό Basketball Camp που εστιάζει στην σημασία των θεμελιωδών αρχών για να γίνει κάποιος καλός και σταθερός σουτέρ μπάσκετ! Απευθύνεται σε ηλικίες 13-19.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε τους νέους του σήμερα με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Στόχος μας είναι να διδάξουμε στους νέους αθλητές να έχουν σεβασμό στον εαυτό τους και τους άλλους, να αναπτύξουν θετικά χαρακτηριστικά και να γίνουν ηγέτες στην κοινότητα του basket.

Ποιοι είμαστε?

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΛΑΜΑ

BASKETBALL COACH

Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΛΑΜΑ είναι αναγνωρισμένη και έμπειρη προπονήτρια μπάσκετ και πρώην διεθνής μπασκετμπολίστρια. Αυτή τη στιγμή διευθύνει τις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης στον ιστορικό Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο (ΠΓΣ) και σε συνεργασία με τη διοίκηση του τμήματος μπάσκετ προσπαθούν να αναβιώσουν τις επιτυχημένες εποχές του συλλόγου.

Η Μαργαρίτα είναι κάτοχος πτυχίου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την προπονητική της καλαθοσφαίρισης, δευτερεύοντος πτυχίου στην οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων, στη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης και στο sport management.

10 K Shots – The Shooting CampΕίναι ένα πρόγραμμα 20 ωρών που μαθαίνει στα παιδιά όλα τα μυστικά του σουτ. Απευθύνεται σε ηλικίες 13-19. Θα γίνει στο γήπεδο του Χολαργού από τις 25 έως τις 28 Ιουλίου (Πέμπτη με Κυριακή) 9:00-14:00

Κόστος 200€ +ΦΠΑ = 248 € 48 αθλητές 8 προπονητές Παιχνίδια – Διαγωνισμοί – Δώρα παπούτσια ADIDAS Κατοχύρωση θέσης 1) προεγγραφή : κατάθεση 100€ στο λογαριασμό και εξόφληση την 1η ημέρα on site.2) εξόφληση όλου του ποσού 248€Στο λογαριασμό της εθνικής τράπεζας GR6801101500000015001556404Θα χαρούμε να μπείτε στην ομάδα του 10k shots – The Shooting Camp!!!Περισσότερες πληροφορίες στο 6976828394, www.10kshots.gr (http://www.10kshots.gr/) email: [email protected] (mailto:[email protected])Instagram| Facebook : Follow – 10kshots.gr (http://10kshots.gr/)| @margarita malama”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό