21.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Το 1ο teaser του Squid Game 2 κυκλοφόρησε και είμαστε όλοι έτοιμοι να παίξουμε (και χωρίς έπαθλο)

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο teaser για το Squid Game 2 είναι εδώ και μας έχει βάλει όλους σε mood για παιχνίδι, ακόμα και χωρίς το δελεαστικό έπαθλο. Δηλώνουμε υπεύθυνα έτοιμοι για τον δεύτερο γύρο.

Δηλώνουμε υπεύθυνα έτοιμοι για τον δεύτερο γύρο. Μετά από μια αναμονή που κράτησε όσο περίπου η παιδική μας ηλικία (εντάξει, υπερβάλλουμε λίγο, αλλά ΠΟΛΥ την περιμέναμε), το πρώτο teaser του Squid Game 2 είναι επιτέλους εδώ και όπως φαίνεται, το παιχνίδι μόλις έγινε ακόμα πιο σκληρό και απρόβλεπτο.

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του δεύτερου κύκλου του Παιχνιδιού του Καλαμαριού που περιμέναμε πώς και πώς από τότε που είδαμε την πρώτη σεζόν πίσω στο 2021.

Squid Game: Ο σκηνοθέτης ανακοίνωσε την 3η και τελευταία σεζόν ενώ έκανε και άλλες αποκαλύψεις

https://www.instagram.com/reel/DAFV6MaPpyz/

Το teaser για τη 2η σεζόν του Squid Game ξεκινά ακριβώς από εκεί που τελείωσε η 1η: ο Gi-hun, αντί να φύγει για Αμερική, επιστρέφει στο παιχνίδι με νέο σκοπό. Τον βλέπουμε με τη χαρακτηριστική του στολή, ανάμεσα σε νέους παίκτες, έτοιμους να ρισκάρουν τα πάντα για ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο. Αν και σύντομο, παράλληλα παίρνουμε και μια γεύση από τα νέα, φονικά παιχνίδια.

Η κορεατική σειρά που κατέκτησε τον κόσμο μάς βάζει σε ένα σκοτεινό ταξίδι στην ανθρώπινη ψυχή. Μέσα από μια σειρά από παιχνίδια με θανάσιμες συνέπειες, βλέπουμε πώς η οικονομική απόγνωση μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους στα άκρα. Η σειρά αποκαλύπτει τα πιο σκοτεινά βάθη της ανθρώπινης απελπισίας, αλλά και την απίστευτη δύναμη της ανθεκτικότητας.

Στη δεύτερη σεζόν, οι Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun και Gong Yoo επιστρέφουν στους ρόλους τους ως οι λίγοι που κατάφεραν να επιβιώσουν από το φονικό παιχνίδι.

Στο καστ της σειράς για τη δεύτερη σεζόν συμμετέχουν οι Yim Si-wan (“The Attorney,” “Emergency Declaration”), Kang Ha-neul (“Dongju: The Portrait of a Poet”), Park Gyu-young (“Attack the Gas Station”), Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim (“Kim Ji-young: Born 1982”), Lee Da (“The Terror Live”), Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yuri και Won Ji.

Το «The Bear» & άλλες top σειρές που επιστρέφουν το 2024 αλλά δεν έχουν ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας

Ο Hwang Dong-hyuk επιστρέφει ως ο βασικός δημιουργός της σειράς, αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία, το σενάριο και την παραγωγή, με το Firstman Studio να έχει την παραγωγή του δράματος.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γράφω αυτή την επιστολή για να ανακοινώσω την ημερομηνία της 2ης σεζόν και να μοιραστώ τα νέα της 3ης σεζόν, της τελευταίας σεζόν», έγραψε πριν από δύο μήνες ο Hwang Dong-hyuk, όταν και ανακοίνωσε την 3η και τελευταία σεζόν.

https://www.instagram.com/p/C-GuvZzM666/

Η πρώτη σεζόν, που αποτελείτο από εννέα επεισόδια, έκανε πρεμιέρα το 2021 και σημείωσε τεράστια επιτυχία, όχι μόνο ως η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στο Netflix με πάνω από 2 δισεκατομμύρια ώρες προβολής, αλλά και ως η πρώτη μη αγγλόφωνη σειρά που προτάθηκε για Emmy καλύτερης δραματικής σειράς, κερδίζοντας μάλιστα έξι βραβεία.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το σύμπαν του Squid Game επεκτείνεται συνεχώς, με το reality διαγωνισμού Squid Game: The Challenge και ένα επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι.

https://www.instagram.com/reel/DAGMID8vHqB/

Να θυμίσουμε ότι η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου όποτε έχεις χρόνο να βρεις τις πράσινες φόρμες σου ώστε να προετοιμαστείς ψυχολογικά για τις νέες δοκιμασίες αλλά και να προσευχηθείς να μην σε βρει κανένα «Κόκκινο Φως». Το παιχνίδι ξεκινά ξανά, όπου να ναι, και αυτή τη φορά, λέμε να παίξουμε όλοι.

Η Φρενίτιδα του Squid Game συνεχίζεται στα social

Όπως η ανακοίνωση της 3ης σεζόν πριν από λίγες εβδομάδες έτσι και το tease έχει πυροδοτήσει ένα κύμα ενθουσιασμού στους θαυμαστές, οι οποίοι έχουν ήδη κατακλύσει τα social media με θεωρίες και εικασίες.

Από την πρεμιέρα της το 2021, η σειρά έχει καθηλώσει το κοινό με τον θανατηφόρο διαγωνισμό της και το δελεαστικό έπαθλο των 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν.

Όλοι εμείς που μπήκαμε τότε στη διαδικασία του παιχνιδιού έχουμε ήδη αρχίσει να ξαναβλέπουμε την πρώτη σεζόν για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας.

Το Squid Game έχει αποδείξει ότι η καλή τηλεόραση δεν γνωρίζει σύνορα.

Ξεπερνώντας γλωσσικά και πολιτισμικά εμπόδια, έχει γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο, συναρπάζοντας και προβληματίζοντας το κοινό σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Are you ready to play the game?



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό