18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού που αποτελεί την απόλυτη τάση

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν ψάχνετε αφορμή να ανανεώσετε τον χώρο σας και να του δώσετε μια πιο ινσταγκραμική και ποπ αισθητική, δεν έχετε παρά να συμπεριλάβετε στη διακόσμησή του το χρώμα που αποτελεί την απόλυτη τάση της εποχής.

Ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα, λοιπόν, για το 2020 γενικότερα είναι το κίτρινο. Φρέσκο, δροσερό και φωτεινό προσθέτει στυλ και ιδιαίτερη προσωπικότητα στον χώρο σας, αν το χρησιμοποιήσετε σωστά και αποφύγετε τις παγίδες της υπερβολής και του κιτς.

Το κίτρινο συνδυάζεται ιδανικά με πιο ήπια χρώματα, όπως το λευκό και το γκρι, ενώ καλό είναι να αποφύγετε έντονους συνδυασμούς όπως αυτούς με το πορτοκαλί ή το κόκκινο.

Αρχικά, μπορείτε να το τολμήσετε σε διάφορα μικρότερα διακοσμητικά αντικείμενα όπως ένας πίνακας, ένα πουφ, ένα φωτιστικό ή μια πολυθρόνα, και να «παίξετε» με τις διάφορες αποχρώσεις του -από το κίτρινο του λεμονιού μέχρι και το μουσταρδί η γκάμα είναι ευρεία για να καλύψει το γούστο σας.

Οι πιο τολμηροί, μην διστάσετε να επενδύσετε σε κίτρινα έπιπλα ή να βάψετε τους τοίχους του σπιτιού σε κάποια κίτρινη απόχρωση. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε οι υπόλοιποι χρωματισμοί να είναι αρκετά ηπιότεροι για ένα πιο σωστό και ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό