35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Το χρυσό μετάλλιο στη θέση του, στο στήθος του Μίλτου Τεντόγλου!

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεταμεσονύκτια απονομή μεταλλίων στη Ρώμη, με τον Μίλτου Τεντόγλου να παίρνει ένα ακόμη χρυσό και να αποθεώνεται στο “Ολίμπικο” για τη νέα επιτυχία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. 

Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (10/6) ώρα Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε η απονομή των μεταλλίων για το άλμα εις μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης. Εκεί όπου ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε τον καλύτερο αγώνα της επικής του καριέρας, με δύο άλματα στα 8.65μ.

Χωρίς να αφήσει περιθώρια για αμφισβήτηση, ανέβηκε φυσικά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Εκεί κρέμασε στο στήθος του ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο και για χάρη του ακούστηκε ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος στο «Ολίμπικο» της Ιταλικής πρωτεύουσας.

Αργυρό μετάλλιο πήρε ο Ιταλός, Ματία Φουρλάνι και το χάλκινο ο Ελβετός, Σιμόν Εχάμερ. Αμφότεροι χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι, καθώς ήξεραν πως ο Τεντόγλου είναι μια κατηγορία μόνος του και δεν μπορούσαν να τον συναγωνιστούν!

Ο κορυφαίος αθλητής του μήκους, μετά και την απονομή του χρυσού μεταλλίου, ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Ελλάδα. Ο Τεντόγλου είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στην Αθήνα στις 21:20 της Δευτέρας (10/6) με πτήση απ’ τη Ρώμη.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό