28.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

«Το φινάλε του Maestro δεν έχει γυριστεί, μας μένουν δύο τελευταία γυρίσματα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του «Maestro» πρόκειται να προβληθεί αύριο (20.06.2024) και η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σειρά και το μεγάλο φινάλε της.

Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε η Κλέλια Ανδριολάτου που πρωταγωνιστεί στην δημοφιλή σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», της οποίας η δεύτερη σεζόν ολοκληρώνεται επισήμως το βράδυ της Πέμπτης, ενώ η τρίτη σεζόν βρίσκεται ακόμη «στα σκαριά».

Για το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι: «Θα κλαίμε πολλές μέρες».

Και πρόσθεσε: «Χθες κάναμε το πάρτι που γίνεται όταν τελειώνει μια δουλειά, ήταν από τις πιο όμορφες μέρες στην ζωή μου. Ήμασταν όλοι η ομάδα μαζί στο σπίτι του Χριστόφορου και περάσαμε πολύ ωραία».

Η σειρά έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, με το κοινό της να αποθεώνει, σενάριο ερμηνείες και σκηνικά. Η Κλέλια Ανδριολάτου σχολίασε πάνω σε αυτό: «Έπαιξε ρόλο ότι ο κόσμος το είδε όλο μαζί και συνδέθηκε πιο γρήγορα με το υλικό. Στην πρώτη σεζόν συστηθήκαμε και στη δεύτερη αντιμετωπίζουμε όλα τα θέματα της πρώτης. Έχουμε συνδεθεί κι εμείς και το κοινό με τους χαρακτήρες».

Μάλιστα, μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε η Κλέλια Ανδριολάτου: «Το φινάλε δεν το έχουμε γυρίσει ακόμα, θα το γυρίσουμε τον Αύγουστο. Μένουν ακόμη δύο γυρίσματα».

Ειδικά για τον ρόλο της ως «Κλέλια» στην δεύτερο κύκλο σχολίασε: «Ο Χριστόφορος αγγίζει ένα πολύ σημαντικό θέμα σε αυτή την σεζόν που έχει να κάνει με την χειριστικότητα. Θεωρώ ότι η ”Κλέλια” μείνει σε αυτή τη σχέση, γιατί έχει μεγάλο κενό από τους γονείς και δεν έχει βρει την ασφάλεια στο οικογενειακό της περιβάλλον. Μένει σε αυτή την κατάσταση, γιατί είναι αδύναμη».

Eνώ για το φινάλε του «Maestro» αποκάλυψε η Κλέλια Ανδριολάτου: «Κάποιοι πονεμένοι της σειράς θα βρουν τον δρόμο προς την ευτυχία».

Η δημοφιλής σειρά εκτός από το κανάλι του Mega προβάλλεται και στη διεθνή πλατφόρμα του Netflix, σημειώνοντας σημαντική επιτυχία παγκοσμίως, έχοντας τον τίτλο «Maestro in Blue». Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 16 Μαΐου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό