27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μεγάλο «πάρτι» του καλοκαιριού πλησιάζει, με την Παρασκευή 26 Ιουλίου να αποτελεί την ημέρα έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2024 στο Παρίσι. Οι μεταδόσεις όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν από τα κανάλια ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, καθώς και από τα ERT Sports 1 και ERT Sports 2!

Η πρεμιέρα θα γίνει με την τελετή έναρξης στον Σηκουάνα στις 26 Ιουλίου στις 20:30 το βράδυ ώρα Ελλάδας. Το πρόγραμμα κάθε ημέρας είναι «γεμάτο» δράση και παρέχει κάθε είδος ψυχαγωγίας και αθλητισμού που θα ανέμενε θα λάβει κανείς βλέποντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ΕΡΤ έχει παρουσιάσει το πρόγραμμα ολόκληρο αναλυτικά για να παραμείνετε ενήμεροι σχετικά με τις μεταδόσεις.

Σε μερικές σημαντικές ημερομηνίες, το πρόγραμμα της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ αρχίζει στις 27 Ιουλίου απέναντι στον Καναδά. Την Κυριακή 4 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του τένις, όπου είναι πιθανό να βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο τελικός του ποδοσφαίρου θα είναι στις 9 Αυγούστου, ενώ εκείνος του μπάσκετ στις 10 Αυγούστου και του πόλο στις 11 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα μας θα έχει τεράστια εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς περισσότεροι από 101 Έλληνες αθλητές θα συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό event. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς θα δώσουν το «παρών» για 4η φορά στην καριέρα τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι εμείς ευελπιστούμε σε πολλά μετάλλια και διακρίσεις. Οι δύο Έλληνες σημαιοφόροι φυσικά θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπώτη, σε μία τεράστια τιμή για αμφότερους. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό