21.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… τερμάτισε ο Giannis – Ο «Greek Freak» με σκιά λύκου []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμού στα social media, σε συνεργασία με την Nike. Στις 16 Αυγούστου θα κυκλοφορίσει επίσημα η νεότερη σειρά παπουτσιών του Έλληνα σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, ονόματι «Giannis Freak 6». Έτσι, ο αμερικανικός κολοσσός αθλητικής ένδυσης δημιούργησε ένα βίντεο για το λανσάρισμα, το οποίο δεν έχει… προηγούμενο.

Ουκ ολίγες είναι οι φορές που η Nike έχει εκθειάσει τον «Greek Freak». Αυτή την φορά, τον παρομοίασε με ηγέτη της αγέλης, καθώς δημιούργησε μία σκηνή στην οποία στέκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπροστά από έναν λευκό τείχο και η σκιά του έχει πάρει μορφή… λύκου.

Το διαφημιστικό σποτ έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζουν πως είναι το καλύτερο κλιπ που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η εν λόγω εταιρία. Για την ιστορία, το δημοφιλές brand είχε τοποθετήσει μία μεγάλη φωτεινή διαφημιστική γιγαντοοθόνη στο Παρίσι, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, στην οποία αναγραφόταν το «Giannis».

Αναλυτικά το μήνυμα ενόψει της κυκλοφορίας του «Giannis Freak 6»:

«Σε έναν ψυχρό κόσμο που δεν συγχωρεί τίποτα, δεν υπάρχει εύκολο γεύμα. Ο κυνηγός ξέρει μόνο ένα πράγμα. Nα κυνηγά. Η αναζήτηση είναι ασταμάτητη, με στρατηγική και αναπόφευκτη. Όταν χτυπά, το κάνει ξαφνικά, με δύναμη και θανατηφόρα. Στη δική του περιοχή, όλοι οι άλλοι είναι απλώς τροφή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό