17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer για την νέα ταινία Jackass Forever, πριν την πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Φεβρουαρίου 2022.

Όπως βλέπουμε στο trailer, για ακόμη μια φορά θα απολαύσουμε τις…ιδιαίτερες δοκιμασίες της παρέας του Johnny Knoxville, οι οποίες περιλαμβάνουν ψεύτικους τοίχους, αράχνες, τσουλήθρες και δηλητηριώδη φίδια.

Το καστ του Jackass 4 απαρτίζεται από τους Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Danger Ehren, Preston Lacy, Wee Man, Eric Andre και Machine Gun Kelly. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα δούμε τον Jeff Tremaine και στην παραγωγή τον Spike Jonze.

Το Jackass Forever ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2021, αλλά η πρεμιέρα αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας της νόσου Co-19.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό