19.8 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Το τελευταίο sold out σε αγώνα της Εθνικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδος καλείται την Κυριακή (13/10) να κάνει το 4/4 απέναντι στην Ιρλανδία, μέσα σε ένα κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η Εθνική που μας συγκίνησε όλους την προηγούμενη Πέμπτη (10/10) όταν λίγες ώρες έπειτα από τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε το αδιανόητο και κατατρόπωσε τους Άγγλους μέσα στο «Wembley» για να κρατήσει το αήττητο στον όμιλό της στο UEFA Nations League.

Το βράδυ της Κυριακής (13/10) όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στο Φάληρο, όπου η Εθνική παίζει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα έπειτα από τον θάνατο του 31χρονου αμυντικού. Αντίπαλος του «πειρατικού» είναι η Ιρλανδία, την οποία κέρδισε την τελευταία φορά στο Δουβλίνο με σκορ 2-0. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς πέρα από καλή φόρμα, έχει και καλή ψυχολογία, καθώς έπειτα από 7 χρόνια οι Έλληνες φίλαθλοι έκαναν την αναμέτρηση της Εθνικής sold out.

Τελευταία φορά που είχε γίνει αυτό το ημερολόγιο έγραφε 3 Σεπτεμβρίου 2017, όταν η Ελλάδα είχε υποδεχτεί το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Παρά την ήττα με 2-1 από τους «Κόκκινους Διαβόλους» ο κόσμος στάθηκε δίπλα στην «γαλανόλευκη», με την ΕΠΟ να ευχαριστεί τους φιλάθλους.

«Εκ μέρους των διεθνών παικτών, ευχαριστούμε ειλικρινά όλες και όλους σας για την έμπρακτη υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας στο κρίσιμο σημείο της προσπάθειάς της να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας». 

Εκείνη η σεζόν (2017-18) ήταν η τελευταία φορά που η Εθνική είχε ως επίσημη έδρα το φαληρικό στάδιο. Το ματς «αποχαιρετισμού» ήταν για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ρεβάνς 0-0 απέναντι στην Κροατία, από την οποία η Ελλάδα είχε ηττηθεί με 4-1 εκτός έδρας και συνεπώς έμεινε εκτός τελικής φάσης. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό