20.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το «τελευταίο αντίο» στον Πάνο Νάτση! (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δικοί του άνθρωποι, ανάμεσά τους οι τέσσερις αδελφές του και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη που έζησε τις τελευταίες στιγμές του στο πάρτι γενεθλίων της, που είχε οργανώσει ο ίδιος ο Πάνος Νάτσης.

Από νωρίς στο Κοιμητήριο Σχιστού, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γερασίμου είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος για να πει το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό.

Βαριά φυσικά η ατμόσφαιρα στο κοιμητήριο του Σχιστού όπου έγινε η κηδεία του Πάνου Νάτση ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες φίλους του ηθοποιού που βρέθηκαν στο κοιμητήριο για να πουν το τελευταίο αντίο ήταν ο Σταύρος Σβήγκος, η Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Στέφανος Μουαγκιέ, ο Γιάννης Κουκουράκης, η Φωτεινή Αθερίδη, ο Διονύσης Αλέρτας, η Δανάη Λουκάκη, η Μαρία Πετεβή, η Δανάη Λουκάκη, η Νεφέλη Κουλούρη, ο Αντώνης Καρυστινός, ο Μιχάλης Σαράντης, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Κίμων Κουρής, η Λουκία Πιτσιόλα και αρκετοί ακόμα.

Τραγική φιγούρα φυσικά η σύντροφός του Διονυσία Γεωργιάδου η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ό,τι έχει συμβεί.

Ο ηθοποιός οδηγούσε στο κέντρο της Αθήνας και στη διασταύρωση Ζήνωνος και Δεληγιώργη στο Μεταξουργείο ενεπλάκη σε τροχαίο με φορτηγό που μετέφερε μπάζα. Ο θάνατός του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν ακαριαίος ενώ δεν είναι σίγουρο ότι φορούσε κράνος, το οποίο βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης μετά το συμβάν.

Τραγικές φιγούρες φυσικά στην κηδεία όλοι όσοι αγάπησαν τον Πάνο και θα τον θυμούνται πάντα για την αισιοδοξία, το χαμόγελό του, το πηγαίο ταλέντο του και την αγάπη για τη ζωή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Το gossip-tv σεβόμενο την επιθυμία της οικογένειας του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση δεν προσέγγισε την εκκλησία που φιλοξένησε τη νεκρώσιμο ακολουθία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό