35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Το ταξίδι των ευρωπαϊκών τροπαίων ξεκίνησε από την «ερυθρόλευκη» Αίγινα – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αίγινα ήταν ο πρώτος σταθμός της θρυλικής περιοδείας των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού, του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League.

Το ταξίδι ξεκίνησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» με το πούλμαν της ομάδας , απ’ όπου αναχώρησε η αποστολή των «ερυθρόλευκων», παρουσία του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του «Γ. Καραϊσκάκης», κ. Βασίλη Βασιλειάδη.

Οι ευρωπαϊκές κούπες φωτογραφήθηκαν με φόντο το λιμάνι του Πειραιά στο καράβι «Φοίβος». Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο κόσμος είχε την ευκαιρία να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες με τα τρόπαια στο σαλόνι του καραβιού, όπως και το πλήρωμα του πλοίου.

Τη στιγμή της άφιξης του καραβιού στην Αίγινα, πλήθος κόσμου ετοίμασε αποθεωτική υποδοχή, με συνθήματα και τραγούδια για τον Θρύλο. Τα τρόπαια του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League τοποθετήθηκαν μπροστά από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο λιμάνι της Αίγινας. Ο κόσμος έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες και είδε από κοντά τους δύο ευρωπαϊκούς τίτλους.

Το πούλμαν του Ολυμπιακού έκανε ακολούθως το γύρο του νησιού, ενώ έγινε στάση στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου, αλλά και στον Ναό της Αφαίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η αποστολή με το πούλμαν της ομάδας επέστρεψε στη βάση της, μέχρι την επόμενη στάση της θρυλικής περιοδείας!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό