35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Το τέλειο pairing για το στυλ σου: Ανακάλυψε τη σειρά smartphones TCL 50!

Ειδήσεις Ελλάδα

Όχι απλά smartphones, αλλά κομψά αξεσουάρ.

«Σταμάτα να μιλάς όλη την ημέρα σε αυτό το κινητό, σκουλαρίκι είναι πια!». Αυτή είναι μάλλον μια από τις εκφράσεις που έχεις ακούσει από τη μητέρα σου, εχμ, όχι μόνο μια φορά. Τώρα, βέβαια, αυτό δεν είναι και τόσο relevant, καθώς υπάρχουν τόσα και τόσα ακουστικά, όμως μπορείς να πεις ότι το smartphone σου, όπως και να το κάνεις, έχει γίνει προέκταση του χεριού σου.

Και πώς να μην έχει γίνει, δηλαδή; Λίγο τα επαγγελματικά email και calls που έχεις ακόμα και αν είσαι out of office και out of home, λίγο το Google Search που έχει πάρει «φωτιά», λίγο το scrollάρισμα στα social media, λίγο τα μηνύματα με τις κολλητές για να κανονίσετε να πάτε για ποτό μετά τη δουλειά, το θέατρο, τη βόλτα ή ο,τιδήποτε και οριακά, αποχωρίζεσαι το κινητό μόνο όταν κοιμάσαι.

Και κάπως έτσι, τα smartphone είναι πλέον κάτι πολύ περισσότερο από συσκευές επικοινωνίας. Θα λέγαμε πως είναι προέκταση του στυλ και της προσωπικότητάς μας, καθώς τα έχουμε παντού και κάνουμε με αυτά, λίγο πολύ, τα πάντα. Αν λοιπόν, ψάχνεις και εσύ αυτήν τη συσκευή, η οποία δεν έχει απλώς πολύ καλή απόδοση, αλλά έχει και σχεδιασμό που αντανακλά την αισθητική και την προσωπικότητά σου, τότε ετοιμάσου να σταματήσεις το «κυνήγι του θησαυρού», διότι μόλις βρήκες όλα όσα αναζητούσες από το smartphone σου στη σειρά TCL 50. Πρόκειται άλλωστε για μία σειρά, η οποία παρουσιάστηκε στο MWC 2024 και αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της TCL να κάνει την τεχνολογία προσβάσιμη και προσιτή, ικανοποιώντας διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Όχι απλά smartphones, αλλά κομψά αξεσουάρ

Αν σου αρέσουν τα χρώματα του Midnight Blue και του Space Gray, το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε εσένα που ψάχνεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone. Το smartphone έχει υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ με ομαλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz, για εξαιρετικά ομαλά γραφικά. Επίσης, έχει και αυτό 3D ήχο DTS που δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο πολυμέσων, αλλά και τεχνολογία NXTVISION για ακόμα καλύτερη εμπειρία θέασης. Όπως κατάλαβες, εδώ μιλάμε για μια οπτικοακουστική εμπειρία στην οποία δεν μπορείς να πεις εύκολα «όχι». Για να μην σου πούμε ότι, ως γνήσια photo lover θα ξετρελαθείς με την πρωτοποριακή τεχνολογία TCL NXTURBO, η οποία είναι ενσωματωμένη στο TCL 50 SE και εναρμονίζει τη φωτογραφία με την Hybrid κάμερα 50MP για να μπορείς να βγάζεις φωτογραφίες και βίντεο με λεπτομέρειες.

Αν, πάλι, αγαπάς τα πιο κλασικά χρώματα όπως το μπλε και το μαύρο, το TCL 505, με τον τετράγωνο, επίπεδο σχεδιασμό του, είναι το smartphone που συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα σε αρμονία με την ανανεωμένη σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς. Χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου smartphone είναι η μεγάλη του οθόνη 6,8″, που έχει υψηλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz και, χάρη στην τεχνολογία NXTVISION, προσφέρει καλύτερη εμπειρία θέασης μέσα από πιο ζωντανά και ρεαλιστικά γραφικά. Αν σκεφτείς ότι έχει και διπλά στερεοφωνικά ηχεία και την τεχνολογία TCL NXTURBO, η οποία βελτιώνει την απόδοση της εικόνας έως και 30%, καταλαβαίνεις πόσο πολύ αναβαθμίζεται η συνολική οπτικοακουστική εμπειρία. Όσον αφορά στα φωτογραφικά κλικ σου ή τα βίντεο, αυτά θα είναι καλύτερα από ό,τι έχεις βγάλει μέχρι τώρα, καθώς το TCL 505 έχει hybrid κάμερα 50MP.

Τέλος, αν σου αρέσει το Dark Blue και το Space Gray, πλέον τα βρίσκεις στο smartphone TCL 50 5G που, μέσα από τον κομψό, τετράγωνο και επίπεδο σχεδιασμό του, σε ικανοποιεί -και με το πολύ παραπάνω- αισθητικά. Το ερώτημα ωστόσο, είναι εάν σε καλύπτει και με τα features που προσφέρει; Η απάντηση είναι ναι, διότι η μεγάλη οθόνη 6,6″ HD+ 90HZ είναι ενισχυμένη με την τεχνολογία NXTVISION και σε συνδυασμό με τον 3D ήχο DTS Digital Theater Systems είναι ιδανική για να βλέπεις (και να ακούς) σειρές και βίντεο με ζωντανά χρώματα και έντονες αντιθέσεις που ρέουν ομαλά με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Plus, επειδή ξέρουμε ότι έχεις ένα thing με τις φωτογραφίες, το TCL 50 5G τις πάει σε άλλο level, καθώς διαθέτει κάμερα 50MP AI HYBRID για να αποτυπώνεις κάθε στιγμή με εκπληκτική λεπτομέρεια.

Κομψός και σύγχρονος σχεδιασμός, μοναδικές οπτικοακουστικές εμπειρίες, φωτογραφίες που είναι πιο «ζωντανές» και καθαρές από κάθε άλλη φορά. Γιατί να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από τα μοντέλα της σειράς TCL 50; Εκτός και αν δεν θέλεις ένα smartphone που να κάνει πολύ πιο ευχάριστη -και καλύτερη- την καθημερινότητά σου, «απογειώνοντας» παράλληλα, το στυλ σου. Δεν πιστεύω να το σκέφτεσαι ακόμη!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό