25.4 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Σύμπαν Υποκύπτει στην Πίστη και τη Δέσμευση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Σύμπαν Υποκύπτει στην Πίστη και τη Δέσμευση

 

Ίσως έχετε ακούσει για ανθρώπους που ζήτησαν κάτι και έγινε πραγματικότητα για αυτούς πέρα από κάθε προσδοκία. Γενικά, αυτό συμβαίνει σε ανθρώπους που έχουν πίστη. Ας πούμε ότι θέλετε να χτίσετε ένα σπίτι. Αν αρχίσετε να σκέφτεστε, «Ωχ, χρειάζομαι πολλά χρήματα  για να χτίσω ένα σπίτι, αλλά έχω μόνο λίγα χρήματα στην τσέπη μου – αδύνατο, αδύνατο, αδύνατο». Τη στιγμή που σκέφτεστε «αδύνατο», σκέφτεστε επίσης «δεν το θέλω».

Σε ένα επίπεδο δημιουργείτε μια επιθυμία ότι θέλετε κάτι, σε ένα άλλο επίπεδο λέτε ότι δεν το θέλετε. Σε αυτή τη σύγκρουση, μπορεί να μην συμβεί. Η πίστη λειτουργεί μόνο για εκείνους τους ανθρώπους που είναι απλοί. Δεν λειτουργεί ποτέ για ανθρώπους που σκέφτονται υπερβολικά.

Ένας άνθρωπος , που έχει μια απλή πίστη στον Θεό ή στο σύμπαν του, πηγαίνει στο ναό και λέει, « Θέλω ένα σπίτι. Δεν ξέρω πώς, πρέπει να το φτιάξεις για μένα.» Δεν υπάρχουν αρνητικές σκέψεις στο μυαλό του. Αυτά τα πράγματα αφαιρούνται εντελώς από την απλή πράξη της πίστης. Τώρα πιστεύει ότι ο θεός θα το κάνει για αυτόν και θα συμβεί. Θα έρθει ο θεός και θα χτίσει το σπίτι σας; Όχι. Θέλω να καταλάβετε ότι ο Θεός δεν θα σηκώσει το μικρό του δάχτυλο για εσάς. Αυτό που αναφέρετε ως Θεός είναι η πηγή της δημιουργίας. Ως δημιουργός έχει κάνει μια φανταστική δουλειά.

Αλλά αν θέλετε η ζωή να συμβεί όπως πιστεύετε ότι πρέπει να συμβεί, με πόση συγκέντρωση πιστεύετε, πόσο σταθερή είναι η σκέψη σας και πόση αντήχηση υπάρχει στη διαδικασία σκέψης θα καθορίσει εάν η σκέψη σας θα γίνει πραγματικότητα ή θα παραμείνει απλώς μια κενή σκέψη. Το τι είναι δυνατό και τι όχι δεν είναι δική σας υπόθεση, είναι υπόθεση της φύσης. Η φύση θα αποφασίσει αυτό. Απλά βλέπετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και αγωνίζεστε για αυτό. Εάν η σκέψη σας δημιουργηθεί με ισχυρό τρόπο, χωρίς αρνητικές σκέψεις να μειώνουν την ένταση της διαδικασίας σκέψης, θα εκδηλωθεί σίγουρα.

Σήμερα, η σύγχρονη επιστήμη αποδεικνύει ότι ολόκληρη η ύπαρξη είναι ένας κραδασμός μια δόνηση. Ομοίως, η σκέψη σας είναι επίσης ένας κραδασμός. Εάν δημιουργήσετε μια ισχυρή σκέψη και την αφήσετε να βγει, θα εκδηλωθεί πάντα. Γενικά, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την πίστη ως μέσο για να αφαιρέσουν τις αρνητικές σκέψεις. Αλλά μόλις γίνετε σκεπτόμενοι άνθρωποι, η πίστη σας δεν είναι πολύ βαθιά. Δεν έχει σημασία πόση πίστη νομίζετε ότι έχετε, κάπου πάντα εμφανίζονται αμφιβολίες.

Με αυτό το είδος μυαλού, δεν πρέπει να σπαταλάτε το χρόνο σας στην πίστη. Υπάρχει μια εναλλακτική λύση που είναι η δέσμευση. Εάν απλά δεσμευτείτε να δημιουργήσετε αυτό που πραγματικά νοιάζεστε, τώρα ξανά η σκέψη σας οργανώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ως το αν είναι δυνατό ή όχι. Δεν υπάρχει εμπόδιο στη διαδικασία σκέψης σας. Η σκέψη σας ρέει ελεύθερα προς αυτό που θέλετε. Μόλις συμβεί αυτό, το να το κάνετε πραγματικότητα θα ακολουθήσει επίσης φυσικά.

Για να δημιουργήσετε αυτό που πραγματικά νοιάζεστε, το πρώτο και κύριο πράγμα είναι ότι αυτό που θέλετε πρέπει να είναι καλά εκδηλωμένο στο μυαλό σας. Είναι αυτό που πραγματικά θέλετε; Πρέπει να το κοιτάξετε, γιατί για έναν αριθμό πραγμάτων στη ζωή σας έχετε σκεφτεί, «Αυτό είναι». Τη στιγμή που φτάσετε εκεί, συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι αυτό – είναι το επόμενο και το επόμενο.

Έτσι, πρώτα απ’ όλα πρέπει να εξερευνήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Μόλις είναι σαφές αυτό και είστε δεσμευμένοι να το δημιουργήσετε, τώρα υπάρχει μια συνεχής διαδικασία σκέψης προς αυτή την κατεύθυνση. Μόλις καταφέρετε να διατηρήσετε ένα σταθερό ρεύμα σκέψης χωρίς να αλλάξετε κατεύθυνση, αυτό θα εκδηλωθεί σίγουρα ως πραγματικότητα στη ζωή σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό