31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Το «σωτήριο» κόλπο που θα κάνει τον ανεμιστήρα σας να λειτουργεί σαν… κλιματιστικό!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και αν θέλετε αυτό το καλοκαίρι να γίνει κάπως πιο υποφερτό, βρήκαμε τον καλύτερο φίλο που χρειάζεστε και αυτός ακούει στο όνομα ανεμιστήρας. Τώρα που η ζέστη αυξάνεται έχετε ανάγκη από μία συσκευή που θα σας δροσίσει γρήγορα χωρίς να επιβαρύνει τον λογαριασμό του ρεύματός σας.

Αν και ο ανεμιστήρας είναι μια αποτελεσματική και ταυτόχρονα οικονομική λύση γι’ αυτό αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα θα ευχόσασταν να λειτουργεί σαν ένα κλιματιστικό τελευταίας τεχνολογίας.

Κι όμως! Ίσως και να γίνεται…

Οι χρήστες του TikTok δείχνουν ενθουσιασμένοι με το συγκεκριμένο κόλπο που… μετατρέπει τον ανεμιστήρα σας σε κλιματιστικό ή τουλάχιστον έτσι σας κάνει να νιώθετε. Το μόνο που θα χρειάζεστε είναι ένα μεγάλο μπολ και αρκετά παγάκια.

Αφού λοιπόν γεμίσετε το σκεύος με τα παγάκια, τοποθετήστε το μπροστά ακριβώς από τον ανεμιστήρα. Ρυθμίστε ώστε ο κορμός του να παραμένει σταθερός και φροντίστε να φυσάει προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε.

Όπως αποδεικνύεται, το μυστικό κρύβεται στον πάγο, και στη δροσιά που αναδύεται απ’ αυτόν. Σκοπός είναι ο αέρας του ανεμιστήρα να «σπρώξει» τον παγωμένο αέρα σε όλο το δωμάτιο.

@icelandfoods Is anyone else finding it IMPOSSIBLE to sleep at night in this heat? 🥵🌡️   If so, you NEED to try this viral DIY air con hack, where you put a bowl of ice cubes in front of a fan for a much-needed gust of ice-cool air! 🧊🥶   Not got a fan? Pick one up in The Food Warehouse stores this week for £19.99 and we’ll give you a pack of ice cubes for FREE! 😎   #Heatwave #DIYAircon #Summer #Weather #CoolDown ♬ original sound – IcelandFoods

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό