27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το σχόλιο της Πιερίδη για Βανδή: «Έχω χάσει το σπίτι μου εκεί… Δεν θα πήγαινα ποτέ για συναυλία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαριάντα Πιερίδη, μετά από την προβολή των δηλώσεων στενής συνεργάτιδας της Δέσποινας Βανδή για την ακύρωση της συναυλίας της στη Σμύρνη της Τουρκίας, τοποθετήθηκε για το θέμα. 

Φανερά αναστατωμένη η Μαριάντα Πιερίδη, στον «αέρα» της εκπομπής Summers’ Cool που παρουσιάζει μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα αφού έπαιξαν οι δηλώσεις της Ευγενίας Λιάκου, στενής συνεργάτιδας της Δέσποινας Βανδή για όσα συνέβησαν στην Τουρκία και τελικά ακυρώθηκε η συναυλία της χθες το βράδυ (17/7) επειδή στη σκηνή είχε αναρτηθεί μία τεράστια αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ και μία μεγάλη τουρκική σημαία, θέλησε να σχολιάσει το όλο θέμα που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε διπλωματικό επεισόδιο.

Συνεργάτιδα της Βανδή για τη συναυλία στο Τσεσμέ: «Μας προστάτευσαν να φύγουμε γιατί η δήμαρχος…»

Η Μαριάντα Πιερίδη που προφανώς οι ρίζες της κρατούν από τη Μικρά Ασία, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της πως δεν θα πήγαινε ποτέ η ίδια να κάνει συναυλία στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Τσεσμέ αφού εκεί, όπως είπε, έχασε το σπίτι της οικογένειάς της.

«Να το προσπεράσουμε, εμένα με στεναχωρεί» είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη και συνέχισε: «Έχω χάσει το σπίτι μου εκεί, δεν είναι καθόλου αστείο. Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί για συναυλία πόσω μάλλον τόσο κοντά στην πρώτη εισβολή».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό