24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το σχέδιο της Ελένης κινδυνεύει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανατροπές στο νέο επεισόδιο της σειράς του Ant1

Ο κλοιός γύρω από το Δούκα στενεύει και η αθώωση του μοιάζει να απομακρύνεται μετά την κατάρρευση του άλλοθι του, με τον Ακύλα να προσφέρει για άλλη μια φορά τη βοήθεια του, τον οποίο όμως ο Δούκας ακόμα κοιτάει καχύποπτα.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και απόψε, στις 22:00 στον Ant1, μ’ ένα επεισόδιο το οποίο αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Ο Δούκας αρνείται την πρόταση του Ακύλα για νέο άλλοθι, αλλά η Μυρσίνη επιμένει και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Αντιγόνης.

Η Ελένη με τη βοήθεια όλων στο χωριό προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες μέσα στην Εστία, αλλά η ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου, βάζει σε κίνδυνο το σχέδιό της. Η Κορίνα συγκρούεται με τη Ζωή, καθώς είναι σίγουρη, πως κάποιο από τα παιδιά του Δούκα είναι ο εραστής της.

Ο Κυριάκος με την Ουρανία πάνε να επισκεφτούν τον Μπάμπη, αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Λάμπρος στριμώχνει το Βάιο, που αναγκάζεται να ομολογήσει. Ο Πέτρος συνεχίζει να ανακρίνει τον Σκαφά, όταν μια αναπάντεχη εξέλιξη του ανατρέπει τα σχέδια.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό