25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το σχέδιο Κασσελάκη για τα 29 think-tanks και τα πρόσωπα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Κασσελάκης  προανήγγειλε την έναρξη της λειτουργίας των 29 think-tanks, σημειώνοντας μάλιστα σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι υπήρξαν περισσότερες από 3.000 αιτήσεις.

Αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ανακοινωθεί χθες το think-tank της παιδείας, εν τέλει αυτό, για “τεχνικούς” λόγους, δεν κατέστη εφικτό.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα 7 πρόσωπα που απαρτίζουν την συγκεκριμένη θεματική ενότητα συμμετείχαν σε σύσκεψη που οργάνωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τη λειτουργία και τον προσανατολισμό του συγκεκριμένου think-tank. Μάλιστα, παρόντες στη συνάντηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πέρα από τη Διάνα Βουτυράκου, ήταν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σωκράτης Φάμελλος, ο Τομεάρχης Παιδείας Διονύσης Καλαματιανός και η αν. τομεάρχης Ράνια Θρασκιά.

Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης ήταν και ο κοινός “βηματισμός” του Think-Tank με τον αντίστοιχο κοινοβουλευτικό τομέα, εξού και η παρουσία των βουλευτών του κόμματος.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες. Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυτός που δίνει την τελική έγκριση για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις 29 θεματικές ομάδες εργασίας, καθώς ο ίδιος είναι που πραγματοποιεί την τελική φάση των συνεντεύξεων των υποψηφίων.

«Αντί τα κομματικά γραφεία να δίνουν θέσεις για την παραγωγή πολιτικής σε έναν στενό κύκλο, το ανοίξαμε σε όλους εσάς και ανταποκριθήκατε συγκινητικά» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο βίντεο που ανήρτησε στα social.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό