35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Το συγκλονιστικό τελευταίο σημείωμα του Βασίλη Καρρά στη γυναίκα του: «Σε αυτό το ταξίδι…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του Βασίλη Καρρά, αποκάλυψε ο Θάνος Κακούσης, συγγραφέας της βιογραφίας του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου 2023.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Fay’s Time» ο Θάνος Κακούσης αναφέρθηκε στο τελευταίο, συγκινητικό σημείωμα που άφησε ο τραγουδιστής στη γυναίκα του, όταν πια γνώριζε ότι βρισκόταν κοντά στο τέλος.

«Την πρώτη φορά που βγήκε από την Εντατική, μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν ‘θα το βάλεις στην βιογραφία όταν θα έχει φύγει’. Το σημείωμα απευθυνόταν στη γυναίκα του και έλεγε: “Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο δικό σου εσύ, για αυτό σ’ αγαπώ”».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, τόνισε: «Κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι ότι ο Βασίλης πήγε σε Δραματική Σχολή, την τελείωσε και μάλιστα πήρε υποτροφία για να σπουδάσει στη Γαλλία». Όπως εξήγησε αυτό τελικά δεν πραγματοποιήθηκε γιατί έπρεπε να μάθει τη γλώσσα και γιατί «έπρεπε να συνεισφέρει στην οικονομία της οικογένειας».

Όσον αφορά το φιλανθρωπικό έργο που έκανε ο Βασίλης Καρράς, σημείωσε: «Όταν βοήθαγε πάντα έθετε έναν όρο. Να μην μαθευτεί ποτέ το όνομά του».

«Υπάρχει μία σκηνή που μου έχει εκμυστηρευτεί ο manager του. Όταν έμενε σε ένα ξενοδοχείο στο Καβούρι, απέναντί του έβλεπε έναν άστεγο, ο οποίος κρύωνε, τον είδε αρκετές φορές. Μετά την πληρωμή του του Παρασκευοσάββατου από το νυχτερινό κέντρο που δούλευε, σταμάτησε με τον manager του εκεί που ήταν ο άστεγος. Του έδωσε το φάκελο -έτσι όπως πληρώθηκε από το μαγαζί- και του είπε να τον βάλει στην κουκούλα του άστεγου, χωρίς να τον πάρει χαμπάρι».

Ο βιογράφος του αποκάλυψε επίσης ότι ο Βασίλης Καρράς παρά τον πόνο του, δεν έχασε ποτέ την ελπίδα: «Όταν βγήκε από την εντατική μου είπε να μιλήσουμε για τον καρκίνο. Πόναγε πάρα πολύ αλλά δεν έχανε το χαμόγελό του, πίστευε ότι θα κερδίσει και τον καρκίνο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό