33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ της UEFA για το bullying κατά των διαιτητών []

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί στο ποδόσφαιρο, να υποστηρίζουμε με πάθος την αγαπημένη μας ομάδα, και όταν εκείνη δεν τα πηγαίνει όπως θα θέλαμε, ή ακόμη νιώθουμε πως την αδικούνε, κάνουμε τα πάντα για να βρούμε το δίκιο μας.

Πολλές φορές είναι εκείνες οι φορές που έχουμε ρίξει το βάρος των ευθυνών στους ρέφερι του εκάστοτε αγώνα, γιατί δεν συμφωνούμε με τις αποφάσεις τους, καμιά φορά όταν εκείνοι μπορεί να είναι μέχρι και σωστή.

Η UEFA, μέσα από όλη αυτή την ιστορία που δημιουργείται αλλά και τα γεγονότα και τα σκηνικά που μπορεί να έχουν ζήσει οι διαιτητές σε μια αναμέτρηση, δημιούργησε ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για το bullying με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι οι διαιτητές, όχι μόνο από τους οπαδούς, αλλά από τους πάντες.

Πρωταγωνιστές τους οι Λουίς Φίγκο και Εστεμπάν Καμπιάσο, καθώς και ρέφερις μικρών κατηγοριών που μοιράζονται τα βιώματά τους, που τους έχουν μείνει ανεξίτηλα σε όλη αυτή την διάρκεια της καριέρας τους.

Το ντοκιμαντέρ ονομάστηκε  «When The Line Is Crossed» και παρουσιάζει την αντίδραση των διαιτητών πάνω σε όλο αυτό το κομμάτι της δουλειάς τους, αλλά και το αντίκτυπο που μπορεί αυτό να έχει στην ψυχική τους υγεία.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, κοινοποίησε το συγκεκριμένο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό