23.7 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Το συγκλονιστικό βίντεο της Εθνικής από τη μεγάλη νίκη στο Γουέμπλεϊ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από την ζωή το βράδυ της Τετάρτης (9/10), σκορπίζοντας σε θλίψη το ελληνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. Η Εθνική Ελλάδος κατάφερε το βράδυ της Πέμπτης (10/10), να σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη επικρατώντας με 2-1 των Άγγλων στο Γουέμπλεϊ, ενώ παράλληλα συγκίνησε και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις αφιερώσεις των διεθνών στον Τζορτζ Μπάλντοκ, κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στα γκολ αλλά και μετά το σφύριγμα της λήξης.

Η Εθνική μας, με ένα άκρως συγκινητικό και συγκλονιστικό βίντεο, που συνόδεψε με την λεζάντα «Με την δύναμη της ψυχής σου», για το έπος του Γουέμπλεϊ, απέτινε φόρο τιμής στον Έλληνα άσο. Το βίντεο σίγουρα αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση στο κοινό που το παρακολούθησε, από την μία παρουσιάζοντας την τεράστια προσπάθεια και επιτυχία των διεθνών αλλά και την θλίψη για τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου.

Δείτε το βίντεο της Εθνικής:

Ενός λεπτού σιγή ανακοίνωσε η ΕΠΟ

Παράλληλα η ΕΠΟ μέσω ανακοίνωσης της έκανε γνωστό, ότι σε όλους τους επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς αγώνες που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (12-13 Οκτωβρίου), θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Αυτό, φυσικά, περιλαμβάνει και την Κυριακάτικη (13/10 21:45) αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με την Ιρλανδία για το Nations League. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος διεθνούς ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη όλων των αγώνων που πρόκειται να διεξαχθούν το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024»,

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό