28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τις 12 τελευταίες ημέρες του Ρότζερ Φέντερερ [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μεγάλη ώρα έφτασε και το ντοκιμαντέρ για τις 12 τελευταίες ημέρες στην επαγγελματική ζωή του Ρότζερ Φέντερερ κυκλοφόρησε! Αυτό θα προβληθεί μέσω της Amazon Prime, με τον βραβευμένο με όσκαρ 12 φορές Ασίφ Καπάντια να το σκηνοθετεί.

Το συγκινητικό βίντεο που έχει δημοσιευτεί ως teaser μας μεταφέρει όλο το υλικό με το backstage της ανακοίνωσης πως αποσύρεται από τον χώρο του τένις, που έλαβε μέρος τον Σεπτέμβριο του 2022. Το εκπληκτικό τότε μήνυμα είχε προέλθει από τα γραφεία του στη Βασιλεία της Ελβετίας και αναδείκνυε από πίσω τους εντυπωσιακούς 103 τίτλους που κατέκτησε στην καριέρα του.

«Βαθιά προσωπικό ταξίδι», το χαρακτήρισε ο Ρότζερ Φέντερερ, ένας από τους καλύτερους τενίστες παγκοσμίως και για πολλούς ο καλύτερος, με επιτεύγματα ρεκόρ στο Γουίμπλετον και κάτοχος 20 τίτλων γκραν σλαμ.

Ο Βρετανός σκηνοθέτης, Ασίφ Καπάντια, ο μεγάλος δημιουργός επίσης του ντοκιμαντέρ για την Έιμι Γουανχάουζ «Amy» για το οποίο βραβεύθηκε και με Όσκαρ το 2016 ετοιμάζεται να κάνει ξανά ένα τηλεοπτικό πάταγο που θα μας… καθηλώσει στην οθόνη μας.

Από το ντοκιμαντέρ δεν απουσιάζουν και τεράστιες προσωπικότητες του τένις με τον Ραφαέλ Ναδάλ, τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Άντι Μάρεϊ να παρευρίσκονται και να παραχωρούν συνέντευξη.

«Καταγράφει τον Φέντερερ στην πιο ευάλωτη και ειλικρινή πτυχή του, καθώς αποχαιρετά ένα άθλημα και τους οπαδούς που διαμόρφωσαν τη ζωή του τις τελευταίες δύο δεκαετίες» χρησιμοποιώντας βίντεο που δεν προοριζόταν ποτέ για δημόσια προβολή, όπως αναφέρεται στην περιγραφή του ντοκιμαντέρ.

«Αρχικά η ιδέα ήταν να απαθανατίσω τις τελευταίες στιγμές της επαγγελματικής μου καριέρας στο τένις, ώστε να τις έχω αργότερα για να τις δείξω στην οικογένειά μου και στους φίλους μου» δήλωσε ο κορυφαίος τενίστας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό