25.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Το συγκινητικό μήνυμα του Giannis: «Γνωρίζω ότι ο πατέρας μας είναι υπερήφανος για εμάς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συμπληρώθηκαν επτά ολόκληρα χρόνια, από την ημέρα που ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο «έφυγε» από την ζωή. Ο πατέρας του Γιάννη Αντετοκούνμπο γνωρίζουμε πως αποτέλεσε μία πολύ δυνατή φιγούρα και προσωπικότητα για τον ίδιο, με τον Greek Freak να ήθελε πάντα να έχει την τύχη να τον είχε δει ο πατέρας του ως πρωταθλητή του ΝΒΑ.

Ανεξάρτητα, όμως, εκείνος γνωρίζει πως ο πατέρας του είναι υπερήφανος για εκείνον και μετά από επτά χρόνια φρόντισε να τον τιμήσει. Ο Γιάννης και τα υπόλοιπα αδέρφια έχουν δημιουργήσει ένα ίδρυμα, το Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF), το οποίο διαθέτει πλούσια κοινωνική δράση και συγκεντρώνει χρήματα για να προσφέρει ευκαιρίες σε νέους, ώστε να μπορέσουν κι αυτοί να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media σε αυτήν την ξεχωριστή για τον ίδιο ημέρα, θέλοντας να ευχαριστήσει τον πατέρα του, αλλά και να του εκφράσει ευγνωμοσύνη, γνωρίζοντας πως εκείνος κοιτάει αυτόν και τα αδέλφια του από ψηλά και είναι υπερήφανος για αυτούς.

Thank you for coming out and supporting my family!

7 years ago today our dad went to heaven and we started CAFF to honor his legacy, I know he’s looking down and he’s proud 🙏🏽 pic.twitter.com/cMDqhtnD4G

— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) September 30, 2024

«Σας ευχαριστώ που στηρίζετε την οικογένειά μου. Πριν από επτά χρόνια ο πατέρας μας πήγε στον ουρανό και ξεκινήσαμε το CAFF για να τον τιμήσουμε. Γνωρίζω ότι μας κοιτάει από ψηλά και είναι υπερήφανος για εμάς», έγραψε ο Greek Freak.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό