15.2 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Το σπαρακτικό αντίο των One Direction στον Λίαμ Πέιν: «Θα μας λείψεις τρομερά, σε αγαπάμε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Θλίψη έχει σκορπίσει σε ολόκληρο τον κόσμο ο άδικος χαμός του πρώην μέλους των One Direction, Λίαμ Πέιν, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο Λίαμ άφησε την τελευταία του πνοή αφού έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του σε ξενοδοχείο του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, το οποίο βρισκόταν στον 3ο όροφο.

Στον επίσημο λογαριασμό του πρώην συγκροτήματος στο Instagram ανέβηκε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, η πρώτη επίσημη κοινή τους δήλωση για το αγαπημένο μέλος, το οποίο υπογράφθηκε από όλα τα υπόλοιπα μέλη, τον Ζέιν, τον Νάιαλ, τον Λούις και τον Χάρι, ενώ τόνισαν ότι θα αφιερώσουν χρόνο να θρηνήσουν και να επεξεργαστούν την απώλεια του αδερφού τους.

Το συγκινητικό αυτό αντίο έκανε εκατομμύρια θαυμαστές και θαυμάστριες να λυγίσουν, ενώ συγκέντρωσε εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια.

«Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι από την είδηση ​​του θανάτου του Λίαμ. Με τον καιρό, και όταν όλοι θα μπορέσουμε, θα υπάρχουν περισσότερα να πούμε. Αλλά προς το παρόν, θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε την απώλεια του αδελφού μας, που αγαπήσαμε πολύ. Οι αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί του θα μείνουν πολύτιμες για πάντα. Προς το παρόν, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές που τον αγάπησαν δίπλα μας. Θα μας λείψει τρομερά. Σε αγαπάμε Λίαμ», έγραψαν στην ανάρτησή τους.

πηγή: Instagram
Χάρι Στάιλς: «Τα χρόνια που περάσαμε μαζί θα είναι από τα πιο αγαπημένα της ζωής μου»

Πέρα από την κοινή τους δήλωση, όλα τα μέλη αποχαιρέτησαν ξεχωριστά τον «αδερφό» τους.

Ο Χάρι Στάιλς σε ανάρτησή του έγραψε ότι « μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να είμαι δίπλα του καθώς το έκανε. Ο Λίαμ ζούσε ορθάνοιχτος, με την καρδιά στο “μανίκι” του, είχε μια ενέργεια για ζωή που ήταν μεταδοτική. Ήταν ζεστός, υποστηρικτικός και απίστευτα στοργικός».

Όλη η ανάρτηση του Χάρι

«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Λίαμ. Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να είμαι δίπλα του καθώς το έκανε. Ο Λίαμ ζούσε ορθάνοιχτος, με την καρδιά στο “μανίκι” του, είχε μια ενέργεια για ζωή που ήταν μεταδοτική. Ήταν ζεστός, υποστηρικτικός και απίστευτα στοργικός. Τα χρόνια που περάσαμε μαζί θα παραμείνουν για πάντα από τα πιο αγαπημένα χρόνια της ζωής μου. Θα μου λείπεις πάντα, αγαπημένε μου φίλε. Η καρδιά μου ραγίζει για την Karen, τον Geoff, τον Nicola και τη Ruth, τον γιο του Bear και όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν, όπως και εγώ».

Λούις Τόμλινσον: «Έχασα έναν αδερφό μου»

Με την σειρά του το επίσης πρώην μέλος των One Direction, ο Λούις Τόμλινσον, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση εξηγώντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξανατραγουδήσει ποτέ με τον Λίαμ σε κάποια συναυλία.

«Είμαι κάτι περισσότερο από συντετριμμένος που το γράφω αυτό, αλλά χθες έχασα έναν αδερφό μου. Ο Liam ήταν κάποιος που θαύμαζα κάθε μέρα, τόσο θετική, αστεία και ευγενική ψυχή. Γνώρισα για πρώτη φορά τον Liam όταν ήταν 16 και ήμουν 18, έμεινα αμέσως έκπληκτος από τη φωνή του αλλά το πιο σημαντικό όσο περνούσε ο καιρός είχα την ευκαιρία να δω τον ευγενικό αδερφό που λαχταρούσα όλη μου τη ζωή.

Ο Liam ήταν ένας απίστευτος τραγουδοποιός με μεγάλη αίσθηση της μελωδίας, συχνά μιλούσαμε για να επιστρέψουμε στο στούντιο μαζί για να προσπαθήσουμε να αναδημιουργήσουμε τη χημεία γραφής που είχαμε δημιουργήσει στο συγκρότημα.

Και για την ιστορία, ο Liam ήταν κατά τη γνώμη μου το πιο ζωτικό κομμάτι των One Direction. Η εμπειρία του από μικρή ηλικία, ο τέλειος τόνος της φωνής του, η σκηνική του παρουσία, το ταλέντο του στη γραφή. Η λίστα συνεχίζεται. Σε ευχαριστούμε που μας διαμόρφωσες Liam.

Ένα μήνυμα για σένα Liam αν ακούς. Νιώθω παραπάνω από τυχερός που σε είχα στη ζωή μου αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι με την ιδέα του αποχαιρετισμού. Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθαμε ακόμα πιο κοντά από το συγκρότημα, μιλώντας στο τηλέφωνο για ώρες, αναπολώντας όλες τις χιλιάδες εκπληκτικές αναμνήσεις που είχαμε μαζί, είναι μια πολυτέλεια που νόμιζα ότι θα είχα μαζί σου για μια ζωή. Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ ξανά τη σκηνή μαζί σου αλλά δεν ήταν γραφτό.

Θέλω να ξέρεις ότι αν ο Bear με χρειαστεί ποτέ θα είμαι ο θείος που χρειάζεται στη ζωή του και θα του λέω ιστορίες για το πόσο καταπληκτικός ήταν ο μπαμπάς του.

Μακάρι να είχα την ευκαιρία να σε αποχαιρετήσω και να σου πω άλλη μια φορά πόσο πολύ σε αγάπησα. Payno, αγόρι μου, ένας από τους καλύτερους φίλους μου, αδερφέ μου, σε αγαπώ φίλε. Ξεκουράσου.»

Ζέιν Μάλικ: «Σ’ αγαπώ αδερφέ»

Με τη σειρά του και ο Ζέιν Μάλικ, ο οποίος άνηκε επίσης στο συγκρότημα One Direction στο παρελθόν εκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Payne απο τότε που ήταν παιδιά.

«Λίαμ, έχω πιάσει τον εαυτό μου να σου μιλάει δυνατά, ελπίζοντας ότι μπορείς να με ακούσεις, δεν μπορώ να μην σκέφτομαι εγωιστικά ότι υπήρχαν τόσες πολλές ακόμα συζητήσεις που έπρεπε να κάνουμε στη ζωή μας. Δεν κατάφερα ποτέ να σε ευχαριστήσω που με στήριξες σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Όταν μου έλειπε το σπίτι μου ως 17χρονο παιδί, ήσουν πάντα εκεί με μια θετική προοπτική και ένα καθησυχαστικό χαμόγελο και με άφηνες να ξέρω ότι ήσουν φίλος μου και ότι με αγαπούσες. Παρόλο που ήσουν μικρότερος ήσουν πάντα πιο λογικός από εμένα, ήσουν ξεροκέφαλος, ισχυρογνώμων και δεν σε ένοιαζε να λες στους ανθρώπους πότε έκαναν λάθος. Παρόλο που συγκρουστήκαμε γι’ αυτό μερικές φορές, πάντα σε σεβόμουν κρυφά γι’ αυτό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν επρόκειτο για τη μουσική Λίαμ, ήσουν ο καταλληλότερος από κάθε άποψη. Εγώ δεν ήξερα τίποτα συγκριτικά με εσένα, ήμουν ένα αρχάριο παιδί χωρίς εμπειρία και εσύ ήσουν ήδη επαγγελματίας. Ήμουν πάντα χαρούμενος που ήξερα, πως ό,τι κι αν συνέβαινε στη σκηνή, μπορούσαμε πάντα να βασιστούμε σε σένα γιατί ήξερες προς τα πού να κατευθύνεις το πλοίο στη συνέχεια. Έχασα έναν αδερφό, όταν μας άφησες και δεν μπορώ να σου εξηγήσω τι θα έδινα για να σε αγκαλιάσω μια τελευταία φορά και να σε αποχαιρετήσω σωστά και να σου πω ότι σε αγαπούσα και σε σεβόμουν πολύ. Θα κρατήσω όλες τις αναμνήσεις που έχω μαζί σου στην καρδιά μου για πάντα, δεν υπάρχουν λόγια που να δικαιολογούν ή να εξηγούν το πώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή εκτός από το ότι είμαι πέρα για πέρα συντετριμμένος. Ελπίζω όπου κι αν βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή να είσαι καλά και να αναπαύεσαι και να ξέρεις πόσο σε αγαπούν. Σ’ αγαπώ αδερφέ».

Νάιαλ Χόραν: «Δεν ήξερα ότι θα αποχαιρετούσα για πάντα»

Ο Νάιαλ Χόραν απέτισε με συγκινητικό τρόπο φόρο τιμής στον Λίαμ Πέιν, λέγοντας ότι είναι «απόλυτα συντετριμμένος». Είναι το τελευταίο μέλος των One Direction που τον αποχαιρετά και έχει πει ότι «απλά δεν αισθάνεται αληθινό».

Ο Πέιν είχε πάει στην Αργεντινή για να παρακολουθήσει ένα από τα σόου του Χόραν και οι δυο τους είχαν ξαναβρεθεί λίγες μέρες πριν τον θάνατο του σταρ.

Ο Χόραν έγραψε: «Αισθάνομαι τόσο τυχερός που τον είδα πρόσφατα. Δυστυχώς δεν ήξερα ότι αφού τον αποχαιρετούσα και τον αγκάλιαζα εκείνο το βράδυ, θα τον αποχαιρετούσα για πάντα. Είναι αποκαρδιωτικό.»

Περιέγραψε ότι είχε «ενέργεια για ζωή και πάθος για τη δουλειά που ήταν μεταδοτικό».

«Ήταν ο πιο φωτεινός σε κάθε δωμάτιο και πάντα έκανε τους πάντες να νιώθουν ευτυχισμένοι και ασφαλείς», είπε.

Ο Χόραν πρόσθεσε: «Σε ευχαριστώ για όλα, Payno. Σε αγαπώ αδερφέ.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό