14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το Σάββατο 28/1 η 1η φετινή περιφερειακή καρναβαλούπολη

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε υπό βροχή το περασμένο Σάββατο 21/1 στην πλατεία Γεωργίου Α’, το φετινό Πατρινό Καρναβάλι που θα πραγματοποιηθεί κανονικά μετά από 3 χρόνια που υπήρχαν τα μέτρα περιορισμού λόγω co 19, αρχίζει να μπαίνει στον κύριο κορμό των εκδηλώσεων του. Μία από αυτές είναι η Καρναβαλούπολη και όπως μας ενημερώνει σχετική ανακοίνωση, αυτό το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στις 11.30 το πρωί, το Καρναβάλι των Μικρών με την πρώτη (1η) Περιφερειακή Καρναβαλούπολη θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία Πατρών (στην πλατεία 25ης Μαρτίου και Καπετάνιου Γριτζέλη, πλησίον Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας “Ο Άγιος Ιωάννης”).

Σε περίπτωση βροχής η Καρναβαλούπολη θα μεταφερθεί και θα γίνει εντός του χώρου του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Οι x-saltibagos θα παρουσιάσουν ένα διαδραστικό παιχνίδι με τεχνικές κουκλοθεάτρου και τσίρκου εμπλέκοντας τους μικρούς καρναβαλιστές σε ενεργό συμμετοχή. Παράλληλα θα υπάρχουν και περίτεχνα καρναβαλικά χτενίσματα και άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς καρναβαλιστές.

Με ξεχωριστή επιτυχία η Καρναβαλούπολη στα Παλαιά Σφαγεία το τελευταίο Σάββατο του Καρναβαλιού- ΦΩΤΟ

Όπως τονίζεται, οι περιφερειακές καρναβαλουπόλεις που φέτος θα πραγματοποιηθούν εκτός από την Παραλία Πατρών και στην πλατεία Αρόης Πατρών, στο Δημοτικό Σχολείο του Ρίου και στην Πλατεία Ν. Ντεβέ στην Οβρυά, πάνε το περίφημο Πατρινό Καρναβάλι σε πιο μακρινές περιοχές, εκτός κέντρου της πόλης, προσφέροντας χαρούμενες στιγμές ξεγνοιασιάς κα δημιουργίας σε μικρούς και μεγάλους.

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Ξεκινούν οι Καρναβαλουπόλεις

Ξεκινούν λοιπόν για φέτος οι Καρναβαλουπόλεις ενώ το μυαλό όλων από τώρα είναι στο τελευταίο 3ήμερο της αποκριάς στις 24, 25 και 26/2/2023. Μάλιστα έχει ήδη αναγγελθεί πως την τελευταία Παρασκευή 24/2 θα δοθεί μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς Βαλκάνιου μουσικού Γκόραν Μπρέγκοβιτς στην πλατεία Γεωργίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό