26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Το Σάββατο 15 Ιουνίου το FIRST LEGO League έρχεται στην Πάτρα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Promitheas Park και ώρα 17:00-19:00 θα πραγματοποιηθεί, για δεύτερη φορά, στην Πάτρα, το FIRST® LEGO® League Explore, ο κορυφαίος διαγωνισμός Ρομποτικής για παιδιά ηλικίας 6-10 ετών.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν MASTERPIECE℠ γίνεται focus στον ρόλο που παίζει το STEM στις τέχνες και δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να σχεδιάσουν και να χτίσουν έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων.

Το STEM+ARTS, του Εκπαιδευτικού Ομίλου Κουτσαντώνη, είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό κέντρο που προσφέρει σε μαθητές (ηλικίας 5-14 ετών) πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα:

Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
STEM
Coding
Ψηφιακής Τέχνης
Συναισθηματικής Νοημοσύνης 

Η Eduact – Δράση για την Εκπαίδευση, υλοποιεί στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια το FIRST® LEGO® League, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων (Φ15/160778/Δ2).

Το STEM+ARTS σε συνεργασία με την Eduact διοργανώνουν το FIRST® LEGO® League, τον επίσημο διαγωνισμό Ρομποτικής, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 110 χώρες παγκοσμίως και φέρνει τα παιδιά σε επαφή με την Επιστήμη, την Τεχνολογία και την Μηχανική μέσω διασκεδαστικής, συναρπαστικής και πρακτικής μάθησης. Η συνεργασία του STEM+ARTS με την Eduact φέρνει στην Πάτρα μια πάρα πολύ σημαντική διοργάνωση, η οποία δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να συμμετέχουν σε υψηλού επιπέδου μαθήματα, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν  την αγάπη τους για μάθηση. Για περισσότερες πληροφορίες

STEM+ARTS

Γούναρη 35 & Κανακάρη (Α΄όροφος)

Τ. 2610-224565 

www.stem-arts.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό