27.2 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Το «Ρεμπέτικο Βεράνι» έρχεται με νέο επεισόδιο το Σάββατο 1 Ιουνίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το «Ρεμπέτικο Βεράνι» αυτής της εβδομάδας γίνεται οικογενειακή υπόθεση. Αύριο στις 22:00 το βράδυ, ο Σταύρος Σβήγκος και τα αδέρφια Ξηντάρη υποδέχονται τον πολυαγαπημένο Μπάμπη Τσέρτο και τη μοναδική τραγουδίστρια και αδελφή του, Νάντια Καραγιάννη. Τα δύο αδέλφια τραγουδούν μαζί νοσταλγικά κανταδόρικα ρεμπέτικα τραγούδια και μας μιλούν για την καριέρα τους και την εποχή της αναβίωσης του ρεμπέτικου κατά τη μεταπολίτευση. Τους πλαισιώνουν ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο, ο Κώστας Ζαριδάκης στο μπουζούκι και ο Μάνος Γρισμπολάκης στο ακορντεόν.

Κάθε Σάββατο στις 22:00 το βράδυ και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 19:30 το «Ρεμπέτικο Βεράνι» φιλοξενεί και ένα μικρό θεματικό αφιέρωμα. Στον Μάρκο Βαμβακάρη και τη θρυλική Τετράδα του Πειραιά, στη Μαρίκα Νίνου και τον Βασίλη Τσιτσάνη, στον Μανώλη Χιώτη, τον Γιώργο Μητσάκη, στα απαγορευμένα ρεμπέτικα, στα σμυρναίικα.

Καλεσμένοι είναι εκλεκτοί καλλιτέχνες του Ρεμπέτικου όπως η Κατερίνα Τσιρίδου, ο Βασίλης Κορακάκης με την κομπανία του, η Ασπασία Στρατηγού, η Στέλλα Καρύδα, η Σοφία Παπάζογλου, ο Αλκαίος Σουγιούλ με τους Σουαρέ, η Ειρήνη Τουμπάκη, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Άντζελα Ορφανού, ο Βασίλης Προδρόμου, η Σταυρούλα Μανωλοπούλου, οι Santa Bella και πολλοί άλλοι.

Μην χάσετε το δέκατο επεισόδιο το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 22:00 αποκλειστικά στο Attica TV.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό