23.3 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Το πώς μιλάει ο Adam Brody για τον γάμο εξηγεί γιατί δεν θα χωρίσει ποτέ από την Leighton Meester

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλες τον θέλουν! Στις δύο εβδομάδες προβολής του στο Netflix, το «Κανείς δεν το θέλει αυτό» (Nobody wants this)  και ο πρωταγωνιστής του Adam Brody κάνουν πανικό. 

Ο ραβίνος του «Nobody Wants This», το crush μας από τα 90ς, ο Adam Brody είναι το talk of the town τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο 44χρονος που έχουν ερωτευτεί δεκαετίες τώρα οι millenials αλλά πλέον τον έχει λατρέψει και η Gen Z, μίλησε για το μυστικό του γάμου του με την ηθοποιό Leighton Meester.

Το μυστικό του γάμου του Adam Brody

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή Today, ο 44χρονος μίλησε στις δύο παρουσιάστριες Hoda Kotb και η Jenna Bush Hager για τη δική του μακροχρόνια σχέση:

«Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είσαι παντρεμένος 10 χρόνια τώρα», είπε η Hoda, ετών, πριν ρωτήσει τον Brody, «Ποιο είναι το μυστικό της σχέσης σας;»

«Να είστε ερωτευμένοι με κάποιον που είναι υπέροχος και μετά απλά να τον ακούσετε», είπε ο πρωταγωνιστής του «Nobody Wants This» και εξήγησε:

«Διάλεξε κάποιον καλό. Να είσαι τυχερός και να είσαι ερωτευμένος με κάποιον που είναι υπέροχος και μετά απλά να τον ακούς».

«Αν είσαι με κάποιον σπουδαίο, είναι η βάση. Όχι ότι δεν χρειάζονται θυσίες και ταπεινότητα και πρέπει να προχωρήσετε μαζί και πρέπει να είστε πρόθυμοι να ωριμάσετε, γιατί δεν πρόκειται να είστε σε θέση να μείνετε 100% εκεί που βρίσκεστε τώρα. Αλλά αν είσαι με κάποιον υπέροχο, νομίζω ότι είσαι σε σταθερή βάση».

Οι δύο ηθοποιοί του Gossip Girl παντρεύτηκαντο 2014. Από τότε, το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά – την κόρη του Arlo, που είναι 9 ετών σήμερα και έναν τετράχρον γιο, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί.

Tι σόι μπαμπάς είναι ο Adam;

O Brody στην εν λόγω εκπομπή αναφέρθηκε και στο στυλ ανατροφής των παιδιών του που ακολουθεί παρέα με την αγαπημένη του Meester. Για το αν είναι πάνω από τα παιδιά ή λίγο πιο χαλαρός, ο ίδιος εξήγησε πως είναι ένα κράμα κι από τα δύο:

«Νιώθω ότι υπάρχει η τέλεια ισορροπία όλων αυτών», είπε για να είναι λίγο και από τα δύο.

Ο Μπρόντι παραδέχτηκε ότι αυτός και ο σύζυγός του είναι «ειλικρινείς» και «κάνουν μερικές πολύ ειλικρινείς συζητήσεις» με τα παιδιά τους, ωστόσο, δεν πιστεύει ότι αυτός ή η σύζυγός του θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «υπερβολικά αυστηροί» γονείς.

«Θέλω να επιβλέπω τα παιδιά για να είναι ασφαλείς. Δεν είμαι υπερβολικά αυστηρός, αλλά βλέπω τις αιχμηρές άκρες και προσέχω τα κεφάλια τους και θέλω να διατηρήσω αυτά τα κεφάλια σώα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Brody εμφανίστηκε και σε ένα επεισόδιο του podcast του Dax Shepard – συζύγου της συμπρωταγωνίστριάς του Kristen Bell- όπου μοιράστηκε κι εκεί πληροφορίες σχετικά με τη δυναμική της σχέσης του με τη Leighton Meester.

“Είμαστε οι μάνατζερ ο ένας του άλλου και έχουμε επίσης τους ίδιους εκπροσώπους. Ο ένας στηρίζει τον άλλον και κάναμε μια ταινία μαζί πριν από μερικά χρόνια», είπε ο Brody αναφερόμενος στο θρίλερ River Wild.

Κάπου εκεί λιώσαμε όταν ακούσαμε τον ηθοποιό να περιγράφει τη σύζυγό του ως «γοητευτικά αποστασιοποιημένη από τη βιομηχανία του θεάματος», σημειώνοντας ότι η ηθοποιός μερικές φορές δεν γνωρίζει τα ονόματα διάσημων αστέρων.

«Αυτό δεν μειώνει την τέχνη της. Είναι ποιήτρια, έχει βάθος και διαβάζει κείμενα που είναι πάντα διαφωτιστικά και λειτουργεί με ένα υπέροχο ραντάρ, πρόσθεσε ο Brody επαινώντας τα ταλέντα της αγαπημένης του.

Η σειρά «Nobody Wants This» έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Σεπτεμβρίου κι αμέσως έγινεω παγκόσμιο trend γιατί όπως αναφωνούν οι fans της, είναι ένα rom-com μιας υγιούς απεικόνισης του πώς θα θέλαμε μια σχέση σήμερα, κάτι που είχαμε πολύ καιρό να δούμε.

Πώς το «Κανείς δεν το θέλει» είναι η ρομαντική κομεντί που όλες έχουμε ανάγκη να δούμε

«Nobody Wants This»: Η ιστορία τόσο απλή, όσο και σύνθετη

Μια αγνωστικίστρια podcaster που μιλάει για το σεξ και ένας φρεσκοχωρισμένος ραβίνος ερωτεύονται. Θα αντέξει η σχέση τους τη διαφορετική ζωή τους και τις οικογένειές τους;

Η Kristen Bell συναντά τον Adam Brody ή ακόμα καλύτερα η Veronica Mars συναντά τον Seth Cohen του Gossip Girl σε μια ώριμη ιστορία αγάπης υπό το λυκόφως του Λος Άντζελες του σήμερα, που για έναν παράξενο λόγο είναι γεμάτο 90ς vibes.

https://www.instagram.com/p/DAGe6qROu8i/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό