19.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Το πυραυλικό χτύπημα στο Ισραήλ ήταν «ένα μόνο μέρος της δύναμής μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν δήλωσε ότι το πυραυλικό πλήγμα του στο Ισραήλ έγινε για την υπεράσπιση των συμφερόντων και των πολιτών του Ιράν, προειδοποιώντας στο X ότι η επιχείρηση της Τρίτης ήταν «μόνο ένα μέρος της δύναμής μας».

«Η ενέργεια αυτή έγινε για την υπεράσπιση των συμφερόντων και των πολιτών του Ιράν. Για να γνωρίζει ο (Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν) Νετανιάχου ότι το Ιράν δεν είναι πολεμοχαρές, αλλά στέκεται αποφασιστικά απέναντι σε κάθε απειλή», έγραψε. «Μην εμπλακείτε σε σύγκρουση με το Ιράν».

Η προειδοποίηση Χαμενεΐ

Σε μήνυμά του που αναρτήθηκε στο Χ, ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ προειδοποίησε στα εβραϊκά ότι τα «χτυπήματα» κατά του Ισραήλ θα γίνουν «ισχυρότερα και πιο οδυνηρά».

«Με τη βοήθεια του Θεού, τα χτυπήματα του εξεγερσιακού μετώπου θα γίνουν ισχυρότερα και πιο επώδυνα στο φθαρμένο και σαπισμένο σώμα του σιωνιστικού καθεστώτος», είπε.

Το μπαράζ έρχεται μετά την έναρξη χερσαίας επιχείρησης του Ισραήλ κατά μήκος των βόρειων συνόρων του στο Λίβανο με στόχο την υποστηριζόμενη από το Ιράν μαχητική οργάνωση Χεζμπολάχ. Το Ισραήλ σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα σε αεροπορική επιδρομή την περασμένη Παρασκευή αυξάνοντας τους φόβους για έναν νέο περιφερειακό πόλεμο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό