25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το πρώτο trailer για την επερχόμενη 12η σεζόν!

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φίλοι του Futurama μπορείτε να ετοιμάζεστε σιγά σιγά για την 12η σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς των Matt Groening (The Simpsons) και Da X. Cohen, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου και θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Το πρώτο trailer είναι ήδη στον αέρα για να μας δώσει μια πρώτη γεύση, αλλά μην περιμένετε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση, πέρα από την επίσημη σύνοψη του Hulu:

Σε αυτή την τροχιά γύρω από τον ήλιο, το κατά καιρούς ηρωικό πλήρωμά μας ξεκινάει περιπέτειες που τρελαίνουν το μυαλό και περιλαμβάνουν παιχνίδια για πάρτι γενεθλίων μέχρι θανάτου, τα μυστικά του προγονικού ρομποτικού χωριού του Μπέντερ, φίλους (και εχθρούς) από τεχνητή νοημοσύνη, απίστευτα χαριτωμένα φασολάκια και την αληθινή ιστορία πέντε εκατομμυρίων ετών πίσω από την ουσία που αλλάζει τη συνείδηση και είναι γνωστή ως καφές. Και, φυσικά, το επόμενο κεφάλαιο στο μοιραίο, διαχρονικό ρομάντζο του Φράι και της Λίλα.

Υπενθυμίζουμε ότι το Futurama επανήλθε στην παραγωγή μετά από σχεδόν 10 χρόνια με την 11η σεζόν που προβλήθηκε πέρυσι, ενώ έχουν ήδη εγκριθεί και βρίσκονται υπό ανάπτυξη οι σεζόν 13 και 14. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό