24.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Το πρώτο teaser για τη 2η και τελευταία σεζόν του Arcane

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τη 2η σεζόν του Arcane, της επιτυχημένης animation σειράς που διαδραματίζεται στο σύμπαν του League of Legends. Η πρεμιέρα θα γίνει τον Νοέμβριο, και οι δημιουργοί της σειράς Christian Linke και Alex Yee επιβεβαιώνουν ότι η επερχόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία.

Η 2η σεζόν θα επικεντρωθεί στην επίθεση της Jinx στο Συμβούλιο, η οποία θα αποτελέσει το επίκεντρο της κλιμακούμενης σύγκρουσης Piltover/Zaun. Η Hailee Steinfeld (Vi) και η Ella Purnell (Jinx) θα επαναλάβουν τους ρόλους τους στη 2η σεζόν. Αν και το Arcane θα ολοκληρωθεί, ο Christian Linke δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης για τους developers του LoL ότι δεν θα είναι η τελευταία animated ιστορία που διαδραματίζεται στο franchise. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε νέο υλικό από το ούτως ή άλλως τεράστιο σύμπαν του LoL.

Το Arcane είναι μόνο η αρχή του μεγαλύτερου ταξιδιού μας στην αφήγηση ιστοριών και της συνεργασίας μας με το υπέροχο animation studio που είναι η Fortiche. Από την αρχή, από τότε που αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό το project, είχαμε ένα πολύ συγκεκριμένο τέλος στο μυαλό μας, πράγμα που σημαίνει ότι η ιστορία του Arcane ολοκληρώνεται με αυτή τη δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, το Arcane είναι απλά η πρώτη από τις πολλές ιστορίες που θέλουμε να αφηγηθούμε για το Runeterra.

Η ομάδα του Arcane υποστηρίζει ότι αυτή την περίοδο εργάζεται πάνω σε νέα projects τόσο για την τηλεόραση όσο και για τον κινηματογράφο και ότι μπορούμε να περιμένουμε μια ενημέρωση μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Η δεύτερη σεζόν του Arcane δεν έχει ακόμα ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το Netflix αναφέρει ότι θα αφιχθεί τον Νοέμβριο του 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό