35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Το πρώτο μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη μετά την είσοδο της στην Ευρωβουλή: «Είμαι έτοιμη να ενισχύσω τη φωνή των γυναικών»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γνωστή δημοσιογράφος έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από την σελίδα της στο Instagram.

Η Ελεονώρα Μελέτη με ένα post στο Instagram ευχαρίστησε τους 172.000 συμπολίτες μας που την έστειλαν στην Ευρωβουλή.

Μετά τα αποτελέσματα η δημοσιογράφος έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, ευχαριστώντας όσους την ψήφισαν αλλά και αυτούς που την στήριξαν καθ΄ όλη την διάρκεια της εκλογικής περιόδου.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Όλοι εμείς, για ακόμα μια φορά προχωράμε παρέα! Ετοιμαστείτε και γι’ αυτό το ταξίδι, γιατί θα το κάνουμε και αυτό μαζί! Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη και μεγάλη ευθύνη απέναντι στηνεμπιστοσύνη σας. Νιώθω σεβασμό απέναντι στο αξίωμα κ στις προσδοκίες σας.

Είμαι όμως έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, μέρος του οποίου είστε όλοι εσείς, και να δικαιώσω όχι μόνο εσάς για την επιλογή σας, αλλά και τον Πρωθυπουργού μας Κυριάκο Μητσοτάκη. @kyriakos_ για τη δίκη του.

Όταν είχε ανακοινωθεί η υποψηφιότητα μου, αν θυμάστε, σας είχα πει κάτι: Ότι θα είμαι εδώ για να ενισχύσω τη φωνή των γυναικών. Κ είμαι έτοιμη να το κάνω. Μαζί.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Έχω ήδη ξεκινήσει να απαντώ σε ένα προς ένα τα μηνύματα σας, αλλά είναι πολλά, εκατοντάδες, χιλιάδες! Κ θα τα απαντήσω ΟΛΑ ακόμα κ αν χρειαστεί να απαντώ μέχρι το … 15άγουστο!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό