26.2 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Το πρώτο… βιολί του Άρη, Λορέν Μορόν συμφώνησε να παραμείνει στους Θεσσαλονικείς

Ειδήσεις Ελλάδα

Παίκτης του Άρη για ακόμη τρία χρόνια Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός, το πρώτο… βιολί της ομάδας της Θεσσαλονίκης είπε το ναι στη νέα βελτιωμένη πρόταση της «κίτρινης» ΠΑΕ και θα υπογράψει σύντομα νέο συμβόλαιο με την ΠΑΕ μέχρι και το 2027 (1+2 χρόνων), προς ευχαρίστηση φυσικά του προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιου. 

Να θυμίσουμε πως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Λορέν Μορόν είχε αρχικά απορρίψει την πρόταση του Άρη για τριετές συμβόλαιο με περισσότερα από 2,4 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση αφού μιλάμε για τον καλύτερο παίκτης της ομάδας από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Τον άνθρωπο γκολ, που έδωσε πέρσι πάρα πολλές λύσεις ενώ και φέτος έχει ξεκινήσει «καυτός» και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των «κίτρινων».

Τα 21+6 γκολ του Ισπανού

Ο έμπειρος επιθετικός αποκτήθηκε πέρσι από τον Άρη και με το…καλημέρα έδειξε τα διαπιστευτήριά του. Στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα του Άρη, πέρσι, σκόραρε 21 τέρματα σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το καλοκαίρι ακούστηκαν πολλά αναφορικά με το μέλλον του και αν τελικά θα βοηθήσει αλλά ο Μορόν απέδειξε από τις πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν πως δεν κάνει…πλάκα. Ήδη τις πρώτες επτά αγωνιστικές μετράει έξι γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 1. Μάλιστα και στα επτά παιχνίδια έχει ξεκινήσει βασικός ενώ σε πέντε από αυτά έχει γίνει αλλαγή από τον Άκη Μάντζιο.

Από τα 6 γκολ που έχει σημειώσει στο φετινό πρωτάθλημα. Τα τέσσερα είναι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με Λαμία (2), Ολυμπιακό και Αστέρα AKTOR (1) ενώ στο Ηράκλειο στην ήττα με 3-2 από τον ΟΦΗ πέτυχε και τα δυο τέρματα του Άρη, με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό