20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το πρόσωπο-έκπληξη που θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον διαγωνισμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας ταλαντούχος 10χρονος θα εκφωνήσει το αποτέλεσμα της κριτικής επιτροπής

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, θα το ανακοινώσει φέτος ένα πρόσωπο-έκπληξη!

Ο μόλις 10 ετών ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης, τον οποίο απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο του Άγγελου, του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα κατακτήσει μια σημαντική πρωτιά: θα γίνει ο νεότερος spokesperson σε όλη την 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.

Ο Μανώλης και η οικογένειά του δέχθηκαν με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ, που ήθελε φέτος να πρωτοτυπήσει, ενώ και οι επιτελείς της EBU, αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκαν από την επιλογή της Ελλάδας, δεν δυσκολεύθηκαν να πεισθούν, όταν συνειδητοποίησαν ότι η πείρα που έχει μπροστά στις κάμερες ο μικρός πρωταγωνιστής, είναι μακράν μεγαλύτερη από αυτή άλλων «συναδέλφων» του.

Και αυτή δεν είναι η μόνη πρωτοτυπία της Ελλάδας στη φετινή διοργάνωση. Μπορεί να μην έχει αναδειχθεί στα ΜΜΕ, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας, είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα μετέχει φέτος στην Eurovision.

Υπενθυμίζεται ότι η Στεφανία και ο Μανώλης «γνωρίστηκαν» προσφάτως στο «Καλύτερό μας Πάσχα», το έκτακτο εορταστικό σόου που ετοίμασε η ΕΡΤ με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς από τις τέσσερις επιτυχημένες σειρές της στο πλατό του «Μουσικού Κουτιού».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό