28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Το πρόγραμμα της UEFA για τους οπαδούς την ημέρα του τελικού του Conference

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομοσπονδία της UEFA, ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ για την μεγάλη ημέρα του τελικού της αναμέτρησης στην OPAP Αrena ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα. Η Αθήνα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό στις 29 Μαΐου και οι ετοιμασίες για την ημέρα – γιορτή έχουν ξεκινήσει ήδη.

Η πλατεία Κοτζιά ήταν το μέρος όπου μέχρι και πριν λίγες ημέρες οι οπαδοί είχαν την ευκαιρία, να θαυμάσουν εκ του σύνεγγυς το τρόπαιο της μεγάλης διοργάνωσης αλλά και να φωτογραφηθούν με αυτό.

Η UEFA γνωστοποίησε αυτά που πρόκειται να συμβούν σαν ένα φεστιβάλ για την ημέρα του τελικού ανάμεσα στις δύο ομάδες, το οποίο θα ξεκινήσει ξανά από την πλατεία Κοτζιά. Η γιορτή θα αρχίσει την Τρίτη (28/05) από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ ενώ θα συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα Τετάρτη (29/05) από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα με τη συμμετοχή να είναι φυσικά δωρεάν και για όλες τις ηλικίες.

Οι οπαδοί θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο να λάβουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια ενώ θα υπάρχουν DJ και τις δύο μέρες. Ακόμη την ημέρα του αγώνα, πριν την σέντρα νωρίς το μεσημέρι 15:00 αναμένεται να διεξαχθεί ένα ματς 5Χ5 μεταξύ Ελλήνων θρύλων του ποδοσφαίρου, που θα τραβήξει τις εντυπώσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό