15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Πρωινό: Ο Λιάγκας πήρε θέση για τον σάλο με τον Πούμπουρα -«Διαφωνώ με αυτά που είπε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο επίκεντρο των social media εξακολουθεί να βρίσκεται ο Σάββας Πούμπουρας με το βίντεο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο παρουσιαστής έθιξε το θέμα συζήτησης περί ανεργίας και αναζήτηση εργασίας, τονίζοντας μάλιστα πως από το να μένει κάποιος νέος για αρκετό διάστημα σπίτι του χωρίς εργασία, καλύτερα να εργάζεται κάπου έστω και άμισθος.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

https://www.instagram.com/p/CNw18HzHASn

Ο Σάββας Πούμπουρας ξεκίνησε την συζήτηση, λέγοντας: «Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά. Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία. Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;».

Μετά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν ο παρουσιαστής απάντησε με νέο βίντεο. Περισσότερα παρουσίασε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος με τη σειρά τους διαφώνησε με τα λεγόμενα του Σάββα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως εκείνος, όπως όλοι μας, είχε το δικαίωμα να εκφράσει ανοιχτά την άποψή του.

«Έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους να ζητάνε ταπεινά συγνώμη, επειδή απλώς έχουν εκφράσει τη γνώμη τους, ακόμα κι αν είναι λανθασμένη και χωρίς να θίξουν κανέναν. Κι εγώ διαφωνώ με αυτά που είπε ο Πούμπουρας. Η εργασία είναι αγαθό που πρέπει να αμείβεται».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό