22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Το προσκλητήριο του γάμου της Θεοδώρας του Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη – Όλες οι λεπτομέρειες

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της Θεοδώρας, κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, µε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάθιου Κουµάρ. Μάλιστα, σύμφωνα µε πληροφορίες από εκκλησιαστικούς κύκλους, το μυστήριο δεν θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυµος, καθώς θα βρίσκεται σε συνέδριο εκτός Αθηνών.

Για πρώτη φορά βγαίνει στη δημοσιότητα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα Secret, το προσκλητήριο του ζευγαριού, το οποίο δεν είναι λευκό, όπως πολλά ζευγάρια επιλέγουν, αλλά έχει το βασιλικό χρώµα, το royal µπλε, µε χρυσά γράµµατα, ενώ το προσκλητήριο είναι και στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η Α.Μ. Βασίλισσα Αννα-Μαρία και ο κύριος Sam Kumar / η κυρία Yolanda Kumar έχουν την τιµή να σας προσκαλέσουν στον γάµο της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Matthew Kumar / 28 Σεπτεµβρίου 2024, 17.30 / Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, Ευαγγελισµός της Θεοτόκου».

Secret Παραπολιτικά

Οι προετοιµασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αφού το ζευγάρι επιθυµεί να είναι όλα άψογα. Οσον αφορά τη νύφη, αναµένεται να κλέψει τις εντυπώσεις, αφού -όπως έχει γραφτεί- θα φορέσει νυφικό διά χειρός της διεθνούς φήµης σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά όρισαν την ηµεροµηνία του γάµου τους το 2020 και σχεδίαζαν να παντρευτούν στις Σπέτσες – µέχρι που αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν την εκδήλωση λόγω της πανδηµίας COVID-19.

Η δεύτερη ηµεροµηνία του γάµου ορίστηκε για τις αρχές του καλοκαιριού του 2023, µε το ζευγάρι να ελπίζει να παντρευτεί στο Πόρτο Χέλι. Ωστόσο, λίγες εβδοµάδες µετά την ανακοίνωση του μυστηρίου, η οικογένεια µοιράστηκε την είδηση ότι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος πέθανε.

Τον περασµένο Φεβρουάριο το ζευγάρι εθεάθη να παρευρίσκεται στην επιµνηµόσυνη τελετή στο Γουίνδσορ, µαζί µε µια σειρά από άλλα µέλη της βασιλικής οικογένειας, συµπεριλαµβανοµένης της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό