27.5 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Το προξενιό της Ιουλίας: Η μανία του Γιωργίκη δε σταματά πουθενά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιωργίκης μοιάζει να είναι εκτός ελέγχου και να μην υπολογίζει κανέναν, ούτε καν τον κουμπάρο του, Στασινόπουλο. Γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα την Στεφανία που φοβάται ότι μπορεί να φθάσει στα άκρα και να σκοτώσει την Ιουλία. Τους φόβους της μοιράζεται με τον μόνο άνθρωπο που μπορεί, τον Επιφάνειο.

Τι θα δούμε αναλυτικά

Οι αποκαλύψεις του Γιωργίκη στον Χρήστο, τον κλονίζουν. Απογοητευμένος από την στάση της Ιουλίας, αναζητά τον Επιφάνειο, που ψάχνει να βρει καινούργιο καταφύγιο μετά τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί εξαιτίας των απειλών που δέχεται η Ζανέτ.

Παρά τις άσχημες σκέψεις που κάνει ο Χρήστος, ο Επιφάνειος του δικαιολογεί την στάση της Ιουλίας και τον ορμηνεύει τι να κάνει, αφού ενημερώνεται πριν από την Στεφανία για το τι συμβαίνει με τους ξυλοδαρμούς στο αρχοντικό. Και ενώ οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια Προβιού κλυδωνίζονται και κλονίζονται, τα ζευγάρια της οικογένειας Στασινόπουλου, αρνούνται να ενδώσουν στους γύρω πειρασμούς και κάνουν προσπάθειες επαναπροσδιορισμού των σχέσεών τους.

Την ίδια ώρα, η Στάσα, ενημερώνει την Φρόσω για την κακοποίηση της Ιουλίας και εκείνη της λέει πως η μόνη λύση είναι να τη βοηθήσει ο Κωστής, με τη δύναμη που έχει ως διοικητής της χωροφυλακής. Η Στάσα αναρωτιέται αν πρέπει να παραβεί τις υποσχέσεις που έχει δώσει σ’αυτόν και στην Κατερίνη, αγνοώντας αν η παρέμβαση Στασινόπουλου θα’χει ανταπόκριση απ’τον Γιωργίκη που δείχνει να μην φοβάται πια κανέναν και τίποτα.

Γιωργίκης «κουμάντο εδώ μέσα κάνω εγώ και σ΄όποιον αρέσει…»

Ιουλία «δεν ήθελα να τον κοροϊδέψω, αλήθεια, αναγκάστηκα…»

Στάσα «το παιδί του Γιωργίκη είναι του Ραζίνη, ναι…

Στασινόπουλος «όταν με χρειάστηκες, τότε με την Ευγενία, σου απέδειξα τι φίλος είμαι…»

Δείτε το trailer:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό