24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Το ποιοι είναι “ρεμπεσκέδες” το αποκάλυψε η ίδια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ατάκα της Ντόρας Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ πως «εμείς δεν είμαστε ρεμπεσκέδες» αναφερόμενη στους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ανοιχτά ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, σχολίασε με σχετική του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ποιοι είναι “ρεμπεσκέδες” και ποιοι όχι, το αποκάλυψε η ίδια η κ. Μπακογιάννη, στη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, όταν παραδέχτηκε την πενταετή, σκόπιμη, κωλυσιεργία της κυβέρνησης και του κόμματός της σε ό,τι αφορά την κύρωση των τριών μνημονίων που απορρέουν από τη Συμφωνία Των Πρεσπών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τρίτης (14/5).

«Από ‘κει και πέρα», σχολιάζει η Κουμουνδούρου, «καλά θα κάνει να κρατήσει για την ίδια τις συμβουλές περί χρηστής εξωτερικής πολιτικής και να παροτρύνει το κόμμα της να ασκήσει την αναγκαία αυτοκριτική, ιδίως όταν όλες οι πρόσφατες εξελίξεις τους έχουν εκθέσει στα μάτια ολόκληρης της διεθνούς κοινότητας».

Σημειώνεται πως η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ πως «ο κ. Ανδρουλάκης δεν έχει πάει ποτέ στην Άγκυρα, ενδεχομένως μόνο ως ευρωβουλευτής και δεν έχει διαχειρισθεί ποτέ ένα τέτοιο θέμα. Άκουσα και μία άλλη βαρύγδουπη δήλωση, του κ. Κασσελάκη, ο οποίος μάς είπε να φέρουμε τα τρία μνημόνια αύριο το πρωί. Πραγματικά εύχομαι να μάθει τι σημαίνει “υφαλοκρηπίδα”, έχει ακόμη χρόνο» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «κολοσσιαίο λάθος του Ερντογάν» τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί.

Τέλος, η κυρία Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας επισημαίνοντας: «Η πραγματικότητα εκδικείται και στην περίπτωση της νέας κυβέρνησης των Σκοπίων θα καταλάβουν ότι όλα όσα έλεγαν προεκλογικά είναι αέρας φρέσκος».

Στην Κομοτηνή ο Στέφανος Κασσελάκης

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα περιοδεύσει σήμερα στην Κομοτηνή.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα της περιοδείας του έχει ως εξής:

Στις 12 το μεσημέρι, θα παραστεί στη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 104 χρόνων από την απελευθέρωση της Κομοτηνής, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας. Στη 1 μ.μ., θα παραστεί στο παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Γκαράνης, στην πλατεία Ειρήνης. Στις 2.40 μ.μ., θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας Βεργίνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό