18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το πιο ελαφρύ laptop με οθόνη OLED

Ειδήσεις Ελλάδα

Με βάρος οριακά πάνω από το 1 κιλό, η Asus προσφέρει ένα νέο εργαλείο παραγωγικότητας με οθόνη τεχνολογίας OLED. To Asus ZenBook 13 OLED UX325 διακρίνεται για την ισχύ και το λεπτό του προφίλ.

Το νέο laptop της Asus είναι εφοδιασμένο με οθόνη τεχνολογίας OLED, σε διαγώνιο 13.3 ιντσών, με ανάλυση Full HD και bezels που δεν ξεπερνούν σε πάχος τα 3 χιλιοστά. Το συνολικό βάρος του είναι στο 1.11 κιλό, με το συνολικό πάχος του να βρίσκεται στα 13.9 χιλιοστά. Η οθόνη του έχει φωτεινότητα 400 nits, ενώ προσφέρει και ειδική λειτουργία ξεκούραστης χρήσης για τα μάτια.

Έρχεται εφοδιασμένο με επεξεργαστές Intel Core i5 και i7 11ης γενιάς, με γραφικά Iris X, μνήμη RAM 16 GB και SSD στα 512 GB. Στο βασικό του εξοπλισμό το Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6 και όλες οι γνωστές μορφές ενσύρματης και ασύρματης συνδεσιμότητας. Στο touchpad εμφανίζεται ένα αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο για τους υπολογισμούς, ενώ το πλητρολόγιο υπόσχεται άνετη πληκτρολόγηση κειμένων.

Η μπαταρία του είναι 67 Wh και δίνει αυτονομία 13 ωρών, με την τελική του τιμή να διαμορφώνεται στις ΗΠΑ στα 899 δολάρια.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό