26.9 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Το περιορισμένο Manhart RQ 900 είναι ένα Audi RS Q8 που κοστίζει 280.000€

Ειδήσεις Ελλάδα

Το RS Q8 είναι το πιο ακριβό μοντέλο Audi Sport και το πιο ισχυρό SUV, που έχει το σήμα των τεσσάρων δακτυλίων.

Πιστεύω ότι το Audi RS Q8 είναι αρκετό για τους περισσότερους, αλλά ορισμένοι είναι “αχόρταγοι” και θέλουν να το τροποποιήσουν. Έτσι έρχονται εταιρείες όπως η Manhart Performance και προσφέρει πακέτα αναβάθμισης .

Το βελτιωτικό πακέτο της Manhart ονομάζεται Manhart RQ 900 και φέρνει το RS Q8 ένα βήμα μπροστά, όσον αφορά την απόδοση, την εμφάνιση και το soundtrack. Πρώτα απ’ όλα, ο V8 κινητήρας, twin-turbo, των 4.0 λίτρων αποδίδει τώρα 900 PS και 1.080 Nm, χάρη στους μεγαλύτερους υπερσυμπιεστές, τις εκτεταμένες τροποποιήσεις στον κινητήρα και την μετάδοση.

Σας θυμίζω ότι, το εργοστασιακό αποδίδει 600 PS και 800 Nm ροπή. Η αναβάθμιση θα πρέπει σαφώς να έχει συμβάλει στη μεγαλύτερη απόδοση, αλλά η Manhart δεν δίνει τους αριθμούς απόδοσης.

Προχωρώντας στις υπόλοιπες αναβαθμίσεις, η Manhart τοποθέτησε ένα πλήρες σύστημα εξάτμισης, χαμηλότερη ανάρτηση (30 mm), ζάντες αλουμινίου Concave One 23 ιντσών, σε ματ μαύρο ή γκρίζο, ανάλογα το χρώμα του αυτοκινήτου.

Η Manhart έχει επίσης αναπτύξει ένα carbon body kit, που αποτελείται από το καπό, τα εμπρόσθιο και πλευρικά σπόιλερ, το διαχύτη και τις επεκτάσεις των φτερών. Αυτά τα εξαρτήματα όχι μόνο δίνουν στο RQ 900 μια πιο επιθετική εμφάνιση, αλλά βελτιώνουν την αεροδυναμική του. Η ολοκλήρωση των εξωτερικών αναβαθμίσεων είναι το εξωτερικό χρώμα που επιλέγει ο πελάτης.

Για το εσωτερικό,η εταιρία προσφέρει ένα βελτιωμένο δερμάτινο πακέτο με χρυσές ή κόκκινες αποχρώσεις. Η Manhart θα κατασκευάσει μόνο 10 μονάδες του RQ 900 παγκοσμίως και κάθε μία θα κοστίζει 280.000 ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό