12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το ΠαΣοΚ ανοίγει γραφεία – ΤΟ ΒΗΜΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών κινείται η πολιτική ζωή του τόπου με την 21η Μαΐου να φαντάζει πλέον ως η επικρατέστερη ημερομηνία των εκλογών. Ωστόσο, εδώ και καιρό ο κομματικός μηχανισμός του ΠαΣοΚ βρίσκεται σε εγρήγορση. Αξιοσημείωτο είναι πως μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του κόμματος, η Χαριλάου Τρικούπη άρχισε να δίνει μεγάλη βαρύτητα στην επανασύσταση των νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων τόσο σε περιοχές που θεωρούνται παραδοσιακά κάστρα όσο και σε όσες παρουσιάζουν μια πιο «προβληματική» εικόνα.

Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο προκειμένου το κόμμα να έχει άμεση επαφή με τις εκλογικές περιφέρειες ανά την Ελλάδα αλλά και να πετύχει την καλύτερη δυνατή οργάνωση – ανεξάρτητα από την κινητοποίηση των υποψήφιων βουλευτών – άνοιξε και λειτουργεί νέα γραφεία σε πάνω από 30 περιοχές. Στο ΠαΣοΚ θεωρούν ότι η νέα φιλοσοφία στην οργάνωση του κόμματος και η επανασύσταση των οργανώσεων θα περάσει πιο εύκολα το μήνυμα στην εκλογική  βάση και θα παίξει κομβικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Πέραν της κτιριακής ανανέωσης αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και ανανέωση του έμψυχου δυναμικού με τα γραφεία αναλαμβάνουν στελέχη της νεότερης γενιάς.

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων γίνονται παρουσία του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠαΣοΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου, ενώ στο Ρέθυμνο την κορδέλα έκοψε ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αναλυτικά νέα γραφεία εγκαινιάστηκαν σε:

Φλώρινα,Κιλκίς,Πιερία,Ιωάννινα,Αρτα,Λέσβο,Χανιά,Ρέθυμνο,Ροδόπη,Χαλκιδική,Γρεβενά,Καστοριά,Καρδίτσα,Τρίκαλα,Κεφαλονιά,Βοιωτία,Φθιώτιδα,Φωκίδα,Α’ Πειραιά,Β’ Πειραιά,Αρκαδία,Κορινθία,Μεσσηνία,Σάμο,Ικαρία,Χίος,Βόρεια Δωδεκάνησα,Νότια Δωδεκάνησα,Λασίθι,Νάξο και Κέρκυρα.

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια των γραφείων του ΠαΣοΚ στην Αρτα

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια των γραφείων στην β’ εκλογική περιφέρεια Πειραιά

Ο καθιερωμένος αγιασμός κατά την διάρκεια των εγκαινίων στην Πιερία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κόβει την κορδέλα των γραφείων στο Ρέθυμνο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό