26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Το παράπονο Παύλου για τις Ευρωεκλογές

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τέως πρίγκιπας Παύλος στη νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας εγκαινίασε μια νέα στήλη που ονομάζεται «Αγορά – Άποψη» μέσω της οποίας θα αναρτά τις απόψεις του σε άρθρα.

Το πρώτο άρθρο σχετίζεται με τις πολυαναμενόμενες Ευρωεκλογές που θα λάβουν χώρα στις 9 Ιουνίου και που απασχολούν το σύνολο των ευρωπαίων πολιτών.

Ειδικότερα ο Παύλος γράφει :

«Στις 9 Ιουνίου οι ευρωπαίοι πολίτες καλούνται να εκλέξουν τους εθνικούς αντιπροσώπους που θα τους εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και θα διαμορφώσουν κρίσιμες πολιτικές για την επόμενη πενταετία.

Η νέα ευρωβουλή, εν μέσω δύο πολέμων στην περιφέρεια μας, καλείται να ψηφίσει για τα επόμενα πέντε χρόνια προτάσεις και λύσεις για επείγοντα και σημαντικά γεωπολιτικά ζητήματα όπως η κλιματική αλλαγή, η υγεία, η οικονομία και η ενέργεια, η τεχνητή νοημοσύνη, το μεταναστευτικό και φυσικά η ασφάλεια και άμυνα μας.

Οι ευρωπαίοι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον της Ευρώπης και για καίρια θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα τους, με μεγάλα μέρη των ευρωπαϊκών κοινωνιών να υιοθετούν τον ευρωσκεπτικισμό, εν μέσω παρεμβάσεων παραπληροφόρησης και χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για το μέλλον, την ασφάλεια και την ευημερία τους, αλλά και για την Ευρώπη που θα παραλάβουν οι ερχόμενες γενιές. Θα σας προτρέψω να πάτε να ψηφίσετε όπως θα κάνατε για τις εθνικές σας εκλογές.

Το δικαίωμα της ψήφου είναι ηθικό και δημοκρατικό καθήκον όλων και είναι επίπονο το ότι κάποιοι πολίτες δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος στις αποφάσεις για το μέλλον μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό